Φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν στο Ναύπλιο, Στεφανίδου - Ευαγγελάτος

Είχαν θέα όλο το κάστρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν στο Ναύπλιο, Στεφανίδου - Ευαγγελάτος

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου να έχουν ένα δύσκολο επαγγελματικά πρόγραμμα, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα τους προσπαθούν να τα εκμεταλλεύονται με τον πιο σωστό τρόπο. Αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις και απολαμβάνουν διάφορες εξορμήσεις, κυρίως σε κοντινές αποστάσεις.

Αυτό το Σ/Κ ωστόσο, αποφάσισαν να το περάσουν στο πανέμορφο Ναύπλιο που είναι χειμώνα - καλοκαίρι ο πιο hot προορισμός για τα ερωτευμένα ζευγάρια, παράνομα και μη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον σύζυγό της. Την ποδηλατάδα τους και τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε και το ξενοδοχείο που έμειναν, με δυο φωτογραφίες με την θέα μέσα από το δωμάτιο τους.

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έμειναν Στεφανίδου - Ευαγγελάτος

Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το σαλόνι του σπιτιού της

Χρέη φωτογράφου ανέλαβε όπως φαίνεται η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) με την ίδια να απαθανατίζει την μητέρα της σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι της μετά από μια δύσκολη και απαιτητική μέρα και βρήκε λίγο χρόνο να κάτσει στο σαλόνι και να απολαύσει το τσάι της.

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα σε όλα πόζαρε στον φακό της κόρης της και έπειτα η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η έκφραση της μαμάς, όταν την φωτογραφίζει η κόρη! #motheranddaughter» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα.