Ολόκληρη γυναίκα η κόρη Στεφανίδου και Ευαγγελάτου - Με μίνι φόρεμα και παπούτσι στιλέτο

Κούκλα ζωγραφιστή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόκληρη γυναίκα η κόρη Στεφανίδου και Ευαγγελάτου - Με μίνι φόρεμα και παπούτσι στιλέτο

Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου έχει πια μεγαλώσει και έχει γίνει μία σωστή γυναίκα. Η άλλοτε μικρή Λυδία, μοιάζει πολύ στη μητέρα της και η αλήθεια είναι πως έχει εξελιχθεί σε μία πραγματική κούκλα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία μαμά που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και έτσι το βράδυ του Σαββάτου, ετοιμάστηκε μαζί με την κόρη της για ένα Haloween πάρτι.

Η Λυδία Ευαγγελάτου έλαμψε με το μίνι φόρεμά της και έτσι η αγαπημένη της μητέρα μοιράστηκε μία φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Toν τελευταίο καιρό μάλιστα, βλέπουμε την παρουσιάστρια να κάνει όλο και περισσότερες αναρτήσεις για την οικογένειά της (δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση στον Νίκο Ευαγγελάτο).

Η φωτογραφία της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Σικάτο και "βασιλικό" το τριώροφο σπίτι που μένει η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει με το δικό της σικάτο στιλ και θυμίζει κατά πολύ εσωτερικό βασιλικής έπαυλης, καθώς τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το μπεζ και το χρυσό.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους να είναι και η κύρια προτεραιότητα τους. Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο γιος της έχει τελειώσει το σχολείο, σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που νοικιάζει είναι επίσης συγκλονιστικό.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.