Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η μόνη μας επαφή είναι η...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε ανοιχτά για την φημολογούμενη κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία συνεργάζονται στο Style me Up, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία.

Αυτές είναι οι σχέσεις Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Τρύφωνα Σαμαρά

Φέτος είσαι στο Style me Up του Alpha, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ισχύουν οι φήμες πως δεν τα πάτε καλά;

Τα πηγαίνουμε μια χαρά. Άλλωστε, δεν συναντιόμαστε την ώρα του γυρίσματος. Γίνεται να τσακώνεσαι αν δεν έχεις επαφή με τον άλλον; Δεν γίνεται. Η μόνη μας επαφή είναι η συνεννόηση που κάνουμε κάθε φορά μεταξύ μας για την αλλαγή στο στιλ του εκάστοτε συμμετέχοντα στην εκπομπή.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα σας ωστόσο είχες εκφράσει δημοσίως το παράπονό σου για τη μικρή παρουσία σου στο τρέιλερ - δείτε το εδώ

Επειδή είμαι ένα πρόσωπο που μετράει αρκετά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να μην ήμουν καν στο τρέιλερ από το να εμφανίζομαι τρία δευτερόλεπτα. Το εξέφρασα φυσικά καλοπροαίρετα και με χιούμορ. Δεν πιστεύω όμως ότι ήταν θέμα της Ηλιάνας αυτό. Έτσι θεώρησε ο σταθμός ότι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε. Άσχετα από τη δική μου διαφωνία.

Συνεχίζεται η κόντρα Γαβάλα και Σαμαρά

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και του Τρύφωνα Σαμαρά. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Μάλιστα, στις κάμερες της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα και οι δυο δεν δίστασαν να πετάξουν τα καρφιά από τον έναν προς τον άλλον ενώ πριν μερικές μέρες ο Λάκης Γαβαλάς άδειασε και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Η σχέση με τον Λάκη Γαβαλά είναι τυπική. Μου είπε γεια και του είπα γεια. Στα social media ούτε τον ακολουθώ ούτε και με ακολουθεί. Ο κ. Γαβαλάς δεν ακολουθεί κανέναν, ακολουθεί μόνο τον εαυτό του, οπότε…Εγώ δεν κάθομαι να περιαυτολογώ και να πω πόσο κάνει η τσάντα και όλα αυτά. Το τι μπορεί να έχω μαζί μου είναι δική μου δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Από την άλλη, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Είδα τον Τρύφωνα μια δυο φορές στο My Style Up εντάξει… Αρκετά… Για εκείνον το λέω περισσότερο γιατί πόσο να γελάσεις πια. Δηλαδή μόνο με ηλεκτροσόκ πλέον! Έχω σταματήσει το ποιοτικό γέλιο από τον καιρό του Χάρρυ Κλυνν και δυστυχώς λείπει πάρα πολύ από το χιούμορ και την κωμωδία αυτός ο άνθρωπος. Όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά απομιμήσεις και πολλές κιόλας οικτρές».