Έντονα ενοχλημένη η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου - «Όχι αγόρι μου δεν ήταν...»

Πυρ και μανία μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντονα ενοχλημένη η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου - «Όχι αγόρι μου δεν ήταν...»

Έξαλλη έγινε η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου, με αφορμή μερικές δηλώσεις που έκανε σχετικά με το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως «Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση», είπε αρχικά

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα».

«Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορωνοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες», πρόσθεσε. Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο.

Το ξέσπασμα της Γερμανού κατά του Ιωάννου

Απόσπασμα από την συνέντευξη του πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μετά το τέλος του η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του πρώην συντρόφου της.

«Περισσότερο ο Covid, βρε Μάνο μου; Συγγνώμη κιόλας ξέρεις τη συμπάθειά μου... Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη στο μυαλό μου, αυτά που θέλω να πω.

Όπως ξέρετε με τον Μάνο γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολύ καλά. Δεν του αφαιρώ το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και πως η δική του συνεργασία με τον Φιλιππίδη ήταν μια χαρά. Επειδή θυμάμαι τη συνεργασία τους στο «Αχ Ηλέκτρα» όντως πηγαίναν πολύ καλά και μετά έγιναν και φίλοι. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον φίλο του.

Δεν μπορεί κανείς ποτέ αλλά ποτέ να συσχετίσει τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση με το φλερτ. Ουδέποτε θα πάει ο Μάνος ή οποιοδήποτε Μάνος να μιλήσει σε μια κοπέλα στο μπαρ και εκείνη θα πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει το θάρρος να μιλήσουν κι άλλοι. Η λέξη που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το “χαζές καταγγελίες”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν κάποιες είναι έγκυρες, δηλαδή έχουν βάση άρα λοιπόν ο φερόμενος ως βιαστής πάει για Κορυδαλλό. Χαζές όχι αγόρι μου…» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.