"Λύγισε" η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή της Καραβάτου

«Ό,τι και να γίνει εκεί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Κυριακής 7/11 καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αφορμή την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βέμπο.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια ενός βίντεο αφιέρωμα για τη ζωή της, ξαφνικά προβλήθηκε ένα μικρό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο.

Ο καλλιτέχνης έκανε μυστικό γύρισμα για τις ανάγκες της εκπομπής, κάτι που όταν συνειδητοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έμεινε άφωνη, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να δακρύσει. Δείτε επίσης τις πρώτες της δηλώσεις για την πρόταση παραπομπής του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Χωρίς ίχνος ρούχου - "Αναστάτωσε" η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την νέα της φωτογραφία

Χαμό προκάλεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την νέα της φωτογραφία στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε συγκεκριμένα στο μπάνιο του νέου της σπιτιού, χωρίς ίχνος ρούχου!

Πίσω μάλιστα από αυτό το εντυπωσιακό κλικ ήταν ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο. Όπως βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία, στο τζάμι έχει σχηματιστεί μία καρδιά και μέσα σε αυτήν βρίσκεται το πρόσωπο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Στην λεζάντα μάλιστα της ανάρτησης, έγραψε χαρακτηστικά: «Να βρεις κάποιον να σου κάνει καρδούλες στο τζάμι του μπάνιου όταν προσπαθείς να διώξεις τη μέρα από πάνω σου και από μέσα σου.. Να σ’ αγαπάει ακόμα κι όταν όλα είναι δύσκολα. Κυρίως τότε. Είσαι η αδελφή ψυχή μου, Φώτη Μπενάρτνο.

Σ’αγαπώ για αυτό το κλικ και όλα τα υπόλοιπα».