Χρήστος Μάστορας: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος της αδικίας και ανοίγει αυτός της ισότητας»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος της αδικίας και ανοίγει αυτός της ισότητας»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε φωτογραφίες από την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση σχετικά με το θέμα που τον απασχόλησε ιδιαίτερα. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό ολοένα και φουντώνουν οι φήμες πως έχει χωρίσει με την Χριστίνα Παπαδέλη.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Πριν 1 χρόνο και 9 μήνες περίπου, λίγο πριν τον «σεισμό» της πανδημίας δηλαδή , έγραψα μια οργισμένη ψηφιακή επιστολή προς την κυβέρνηση, που αφορούσε τις συντάξεις και το επίδομα απόρων των Βορειοηπειρωτών….

Μέχρι το 2010 που απέκτησα επιτέλους την πολυπόθητη ελληνική ιθαγένεια, που στο μυαλό μου ήταν κάτι που πάντα μου χρωστούσαν, στηνόμουν στην ουρά στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και πάντα με έτρωγε ένα «γιατί»… Γιατί δεν μας αναγνωρίζουν τα αδέρφια μας; Γιατί δεν μας αναγνωρίζει η μαμά Ελλάδα;

Το ίδιο «γιατί» αναρωτήθηκαν και χιλιάδες ηλικιωμένοι όταν αφαιρέθηκαν τα επιδόματα και κουτσουρευτήκαν οι εθνικές τους συντάξεις.. Κουτσουρεύτηκε μαζί και η εθνική τους υπερηφάνεια… Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι πρωτίστως η τιμή!

Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια αγώνων, πόνου και μόχθου να επουλωθούν οι πληγές των ανθρώπων που υπέφεραν ψάχνοντας την αγκαλιά μιας πατρίδας… Της πατρίδας μας…

Σήμερα λοιπόν μετά από δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να κλείνει ο κύκλος της αδικίας και να ανοίγει αυτός της ισότητας, της δικαίωσης και της αναγνώρισης.


Σήμερα μετά από την κουβέντα που είχαμε πλέω σε πελάγη ευτυχίας και βουρκώνω από συγκίνηση γιατί οι φωνές βοώντων εν τη ερήμω, εισακούσθηκαν… Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την πρόσκληση και για την ειλικρινή συζήτηση που κάναμε.

Περιμένουμε με ανυπομονησία και την τυπική δικαίωση με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2022…
ΧΜ 6/11/2021».

«Γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά...» - Η ανάρτηση που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος εξήγησε πως γεννήθηκε στην Αλβανία αλλά είναι Έλληνας. Η συγκεκριμένη ανάρτηση του τραγουδιστή καταχειροκροτήθηκε στο Instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την καταγωγή του και αυτή τη φορά θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του για την δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας απαντώντας στην δήλωση της Έλενας Ακρίτα.

«Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα.

Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας - ναι, έχει σημασία - με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Ο Χρήστος Μάστορας αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απάντηση του Πύρρου Δήμα στην παραπάνω δήλωση εξηγώντας: «Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία».

Μάλιστα ο τραγουδιστής έγραψε από τη μεριά του «Ένας από του ήρωές μου ο Πύρρος Δήμας», ενώ δείτε εδώ και μία ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας Πύρρος Δήμας