Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι εθισμένη στο διαδίκτυο, μου αρέσει πολύ αυτός ο...»

«Είναι όλα λίγο υπερβολικά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι εθισμένη στο διαδίκτυο, μου αρέσει πολύ αυτός ο...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου μεταξύ άλλων παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρώτες της τηλεοπτικές δουλειές, ενώ σχολίασε τα όσα ακούγονται καθημερινά γύρω από το #metoo.

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου

«Όταν μιλάς συνέχεια κάποια στιγμή θα έρθει η κοτσάνα. Όλοι έχουμε μια γνώμη για όλα αλλά δεν έχουμε την κατάρτιση για να την εκφράσουμε δημόσια. Το ότι νομίζω σπίτι μου κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαι επαρκής να το κάνω δημόσιο λόγο».

Και στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό: «Είμαι εθισμένη στο διαδίκτυο, μου αρέσει πολύ αυτός ο νέος κόσμος, αλλά δεν έχω κάποιον λογαριασμό γιατί φοβάμαι.

Φοβάμαι ότι θα μου χαλάει τη διάθεση. Είναι όλα λίγο υπερβολικά. Το Twitter είναι πολύ σκληρό, δεν θα μπορώ να διαχειριστώ κάτι άσχημο που θα δω ή κάτι υπερβολικά θερμό».

«Φοβήθηκα ότι δεν θα...» - Η εξομολόγηση για τις δυο άσχημες αποβολές

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν είχε δυο αποβολές μίλησε η Ρένια Λουϊζίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ. Μετά την τοποθέτηση της για τον εμβολιασμό, έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

Είχατε και δυο αποβολές πριν γεννηθεί ο γιος σας…

Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, γιατί δεν ήθελα να περάσω ξανά αυτή τη διαδικασία. Αυτές οι δυο αποβολές μου κόστισαν πολύ ψυχικά και δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη συνθήκη. Είναι ένα περίεργο πένθος, ειδικά αν σου συμβεί πριν κάνεις παιδί. Το πέρασα δύσκολα και φοβήθηκα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδί. Καλό είναι πάντως να μη μιλάμε με γενικότητες στα θέματα της μητρότητας, γιατί πολλές γυναίκες βρίσκονται ακόμη και σήμερα υπόλογες στο γιατί δεν έχουν κάνει παιδί. Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και πρέπει να αφήνουμε τον καθένα να κάνει αυτό που πραγματικά αισθάνεται ότι θέλει να κάνει.

Χρειάστηκε ποτέ να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού;

Όχι, αλλά δεν το λέω υποχρεωτικά για καλό. Αισθάνομαι αρκετά μεγάλη για να μπω πια σε αυτή τη διαδικασία γιατί έχουν δρομολογηθεί πολλά πράγματα στον χαρακτήρα μου. Η σωστή όμως ψυχοθεραπεία είναι μόνο βοηθητική για τον άνθρωπο και είμαι απολύτως υπέρ. Αν ήμουν 25 χρονών θα έκανα σίγουρα.