Έφυγε από τον ΣΚΑΙ για να πάει ALPHA; Οι δυο γυναίκες που συζητάνε για τη θέση της Τούνη στο J2US

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από τον ΣΚΑΙ για να πάει ALPHA; Οι δυο γυναίκες που συζητάνε για τη θέση της Τούνη στο J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 6/11 η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε μετά από δική της απόφαση από το Just the 2 of us, λόγω οικογενειακού ζητήματος, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ανέβει Θεσσαλονίκη.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του show.

Ποιες φημολογείται πως θα είναι αντικαταστάτριες της Ιωάννας Τούνη στο J2US

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η πρώτη γυναίκα που λέγεται πως θα πάρει την θέση της είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έκανε μια guest εμφάνιση στο πρώτο live του show. Ενώ, η δεύτερη είναι η Λάουρα Νάργες η οποία αποχώρησε από το The Voice μετά από δική της απόφαση και είναι και καλή φίλη του Νικηφόρου.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου για την αποχώρηση της Τούνη από το J2US

Το μεσημέρι της Κυριακής 7/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ζωντανά από την λίμνη Δόξα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και εκτός από τη δική του αποχώρησή, αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της αγαπημένης του, Ιωάννας.

«Είναι οικογενειακό θέμα. Δεν θέλει να τοποθετηθεί η ίδια, οπότε δεν θα ήταν ωραίο να μιλήσω εγώ. Το μόνο πράγματα που μπορώ να κάνω είναι να την στηρίξω και από εκεί πέρα θα έχουν όλα αίσιο τέλος, που θα έχει και θα γυρίσει πίσω για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Για εμένα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα, να τελειώσει πολύ καλά όλη αυτή η περιπέτεια. Να πούμε κάτι στον κόσμο που ρωτάει: δεν έχε κάτι η Ιωάννα, έχει ένας μέλος της οικογένειας της, που δεν θέλουμε να το επικοινωνήσουμε», αποκάλυψε.