Έγινε χαμός στον κήπο του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού - Φωτογραφίες από τα γενέθλια της

Οι δυο εντυπωσιακές τούρτες που της έφτιαξε η οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε χαμός στον κήπο του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού - Φωτογραφίες από τα γενέθλια της

Τα γενέθλια της είχε χθες 7/11 η Δούκισσα Νομικού και τα γιόρτασε με την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, έκαναν πάρτι στον κήπο του σπιτιού τους - δείτε περισσότερες φωτογραφίες μέσα από την μονοκατοικία τους.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις δυο τούρτες που της έκαναν έκπληξη και ήταν άκρως εντυπωσιακές.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και όλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν τα καλύτερα.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τα γενέθλια της

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού, γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά της

Μετά από τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα βρίσκεται από νωρίς η Δούκισσα Νομικού καθώς ξεκίνησε τις προετοιμασίες με τον στολισμό του σπιτιού της. Μάλιστα, φρόντισε για τα καλά να μπει από νωρίς σε γιορτινό κλίμα με την οικογένειά της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έτσι και το απόγευμα του Σαββάτου αποκάλυψε με μια σχετική φωτογραφία το πως τα δυο της αγγελούδια την βοηθούν στο στόλισμα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Και του χρόνου με υγεία .Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Ανάρτηση - Νομικού