«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μιλούσε άσχημα, αυταρχικά»

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μιλούσε άσχημα, αυταρχικά»

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Κάτια Νικολαϊδου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ και τη βίλα του ηθοποιού).

Οι δηλώσεις της Νικολαϊδου για τον Φιλιππίδη

«Είναι συνειδητή η επιλογή μου να απέχω τα τελευταία τρία χρόνια. Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα».

Για το κίνημα metoo: «Όταν συνέβη αυτό στην αρχή της καριέρας μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν να βλέπω κάποια άλλη να παίζει το ρόλο μου, το ρόλο που μου είχαν δώσει. Άλλα μετά έχω ρίξει και χαστούκια. Απλά και φεύγω.

Και λέω ότι δεν είναι για μένα. Τέλος! Τα πράγματα είναι απλά.Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μιλούσε άσχημα, αυταρχικά, ακυρώνει τους ηθοποιούς. Αλλά στο τέλος μού ζήτησε συγγνώμη».

"Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη! Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου"

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) ο Γιώργος Ψάλτου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που έζησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περίοδο της θεατρικής τους συνεργασίας.

«Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα. Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώρισα μέσω του Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος με πρότεινε ως συνεργάτη του προκειμένου να καλύπτω εξωτερικές του δουλειές. Εκεί συνεργαστήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά. Όταν η συνεργασία μας πέρασε στο θεατρικό κομμάτι, μπαίνοντας μαζί του στο θέατρο σύντομα είδα πως είχα να κάνω με έναν άλλο άνθρωπο. Μεταμορφωνότανε…

Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο “Φον Δημητράκη” ότι θα τρώμε ξύλο. Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι…Και ξεκινάει το όλον…Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό. Στο γραφείο του υπήρχε ένα παλιό τηλέφωνο από αυτά τα βαριά, εκεί λοιπόν με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου. Το σταμάτησε αυτό μετά τον πρώτο μήνα γιατί είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα. Ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο και εκεί το σταμάτησε, την υπόλοιπη συμπεριφορά του όμως τη συνέχισε».