J2US: Στα "μαχαίρια" ο Βαρθακούρης με τη μητέρα της Ψυχαράκη - Τα ειρωνικά σχόλια που αντάλλαξαν

Με αφορμή τον χρόνο συμμετοχής της Άννας Μαρίας στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Στα

Μία απρόσμενη συζήτηση είχαν στο Twitter ο Χάρης Βαρθακούρης με τη μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το προηγούμενο live του J2US. Όλος ο λόγος έγινε για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει κάθε φορά ο Χάρης στην Άννα Μαρία.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο στο Twitter το οποίο ανέφερε πως ο Χάρης δεν αφήνει χώρο στην Άννα Μαρία στη σκηνή. Η μητέρα της Άννας Μαρίας έκανε like στο συγκεκριμένο σχόλιο, γεγονός που έκανε τον Χάρης Βαρθακούρη να αντιδράσει.

Τα σχόλια που αντάλλαξε ο Χάρης Βαρθακούρης με τη μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για το J2US

«Κυρία Ψυχαρακη μου, επειδή βλέπω ότι κάνετε like και retweet, άρα συμφωνείτε, σε όσα tweets “παραπονιούνται” ότι επισκιάζω την κόρη σας, για να μην έχει κανείς σας παράπονο, την επόμενη εβδομάδα θα την αφήσω να το πει όοολο μόνη της!!», έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στη συνέχεια, η μητέρα της Άννας Μαρίας του απάντησε: «Ταπεινή μου άποψη Χάρη δώσε περισσότερο χρόνο στην Άννα Μαρία, σε εκτιμά ξέρω, και περνάει τόσο καλά. Είσαι ένας τζέτλεμαν από χθες το βράδυ το υπέγραψες με μια και μόνο σου κίνηση. Είσαι ένας Καλλιτέχνης, Άνθρωπος μην παρασύρεσαι μπες στον παλμό του κόσμου αγαπά πολύ. Σε αγαπάμε».

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν το άφησε εκεί ωστόσο και αμέσως της απάντησε: «Μα αυτό θα κάνω… κι ένα βήμα παραπέρα. Θα δώσω ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στην Αννα Μαρία!».

Χάρης Βαρθακούρης Twitter

Σούσουρο στα παρασκήνια του J2us με την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - Δείτε φωτογραφίες

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης ετοιμάζονται για το 7ο live του J2US (δείτε εδώ τα τραγούδια που θα τραγουδήσει κάθε ζευγάρι), και οι πρόβες δεν έχουν τέλος. Όλα τα αγαπημένα μας ζευγάρια δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να έχουν το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι όπως και άλλοι πολλοί, πήγαν σήμερα για πρόβα από νωρίς. Οι δυο τους θα ερμηνεύσουν το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Μαζί σου». Μάλιστα η νικήτρια του Big brother θα εμφανιστεί με μία βέσπα στο πλατό το ερχόμενο Σάββατο.

Χάρης Βαρθακούρης και Άννα Μαρία Ψυχαράκη μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά με τις εμφανίσεις τους και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένοι να φτάσουν αρκετά μακριά στον διαγωνισμό.

Δείτε φωτογραφίες στο okmag.gr