Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Δόξας: "Διαμάχη λέγεται αυτό αλλά..." - "Έσπασε" την σιωπή του για την πρώην σύζυγό του

Η σπόντα του για το YFSF

Κώστας Δόξας:
News 08.11.2021 11:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Κώστας Δόξας αναφορικά με την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Οι δηλώσεις του Δόξα για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

«Πριν μερικούς μήνες ήμουν σε ένα show ενός καναλιού, όπου δυστυχώς έφυγα ή με «φύγανε» για να το πω πιο σωστά. Διαμάχη λέγεται αυτό με τη γυναίκα μου αλλά στην ουσία είναι κοινά δικαστήρια που όταν θέλεις κάτι πας στον δικαστή, εφόσον δεν μπορείς να συνεννοηθείς εσύ και πρέπει εκείνος να στο λύσει. Πιστεύω ότι θα τραβήξει αυτό δυστυχώς, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Έχει δίκιο ο Γρηγόρης Πετράκος. Συμφωνώ μαζί του. Καταρχήν ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη και δεύτερον θεωρώ καλό να υπάρχει κριτική σκέψη. Το καλό που κάνει ο Γρηγόρης είναι που παραθέτει τι υπάρχει».

Στην Super Κατερίνα μίλησε και η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα: «Ήταν ένα εφετείο το οποίο έκανε ο πρώην σύζυγός μου και τραγουδιστής Κώστας Δόξας προς εμένα και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την επιμέλεια της κόρης μας. Επικαλέστηκε ότι δεν βγάζει χρήματα, ότι δεν εργάζεται, ενώ όλοι ξέρουμε ότι εργάζεται και κάνει και αναρτήσεις στα social media.

Μέχρι σήμερα έδινε 500 ευρώ για το παιδί και 100 για εμένα και ζητάει να δίνει συνολικά 300 ευρώ κάθε μήνα. Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει ο κ. Δόξας από το καλοκαίρι και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την ανάθεση σε αυτόν της επιμέλειας του παιδιού που έχω εγώ αποκλειστικά μέχρι σήμερα.

Ζητάει αποκλειστική ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον ίδιο. Εκείνος βλέπει το παιδί κάθε εβδομάδα, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο καθένας πάει και ζητάει ό,τι θέλει από τα δικαστήρια. Εγώ μπορεί να ζητήσω ένα διαστημόπλοιο. Τι σημαίνει, ότι θα το πάρω;».

«Επίκαιρος κωμικός δήλωσε πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι "μεγάλο κακό"»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Δεληθανάση αποφάσισε να κάνει δύο αναρτήσεις προκειμένου να σχολιάσει μία δήλωση που την ενόχλησε πολύ καθώς ειπώθηκε πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι κάτι κακό.

Η ίδια βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό καθώς μίλησε ανοιχτά για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα.

«Κάποιος "επίκαιρος κωμικός" δήλωσε δημοσίως πως η ενδοοικογενειακή βία (συμπεριλαμβανομένου του ξυλοδαρμού εγκύου) δεν είναι "μεγάλο κακό" και πως δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα “μεγάλα κακά” που συμβαίνουν στον επαγγελματικό χώρο του θεάτρου.

Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε. Ιδίως όταν έχουμε παιδιά και μας παρακολουθούν νέοι άνθρωποι και οικογένειες. Μαρία Δεληθανάση "Η κοπέλα που έκανε καλά και είπε τον πόνο της"», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μαρία Δεληθανάση Κώστας ΔόξαςΜαρία Δεληθανάση Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκορδά για Δόξα - Δεληθανάση: «Η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική! Είμαστε μαζί της»

Δεληθανάση για Δόξα: «Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της δημοφιλίας του»

Share