Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επίθετό της 3 μήνες μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επίθετό της 3 μήνες μετά τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό και η Κέλλυ Χεινοπώρου το πρωί της Δευτέρας (8/11), η Βίκυ Σταμάτη αποφάσισε να αλλάξει το επίθετο της και να λέγεται πλέον Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε εντωμεταξύ και η ίδια και αναφέρθηκε στην μήνυση που έκανε στην ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τονίζοντας πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», τόνισε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, είπε από την μεριά του: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Τσακίζει "κόκαλα" η εικόνα της Βίκυς Σταμάτη πάνω από τον ανοιχτό τάφο του Τσοχατζόπουλου

Η Βίκυ Σταμάτη ήταν συντετριμμένη δίπλα στο φέρετρο του άντρα της Άκη Τσοχατζόπουλου, λίγο πριν του πει το τελευταίο αντίο. Σε κλίμα συγκίνησης με συγγενείς και φίλους κηδεύτηκε λίγο μετά τις 11:00 ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μαζί με τον γιο της η Βίκυ Σταμάτη, η Μαρία Μαρκέζη με την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Μαρκέζη, συγγενείς, φίλοι, έφτασαν από νωρίς στο Α' Νεκροταφείο. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 82 ετών.

Τραγική φιγούρα η Βίκυ Σταμάτη η οποία από την μια μέρα στην άλλη αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο της Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στην κηδεία η Βίκυ Σταμάτη

Κηδεία Τσοχατζόπουλου

Η τραγική φιγούρα της Βίκυς Σταμάτη