"Παρόλο που ήμασταν μαζί, μετά.." - Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

"Αυτό και το κλείνω εδώ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δημόσια συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής της θέλησε να ζητήσει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας (8/11). Η παρουσιάστρια λίγο μετά την συγκίνησή της με την Ιωάννα Τούνη, αναφέρθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου, την οποία όπως δήλωσε, την αδίκησε με τα λόγια της.

Η συγγνώμη της Καινούργιου στην Μπακοδήμου

«Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα.

Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά και η ίδια με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε “Με στεναχώρησες με αυτό που είπες την περασμένη εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να έχεις κάτι μαζί μου. Ένιωσα αδικημένη και στεναχωρήθηκα από το σπίτι μου”.

Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη και παρόλο που ήμασταν μαζί μετά πήγαμε και στα μπουζούκια με την Μαρία περάσαμε τέλεια, όμως ένιωσα ότι την αδίκησα πραγματικά βλέποντας ξανά το βίντεο. Το έκανα με την καρδιά μου για την κυρία Μάρα, αλλά ίσως να ήμουν λίγο άδικη με τη Μαρία. Αυτό και το κλείνω εδώ. Γιατί μου μίλησε τόσο ωραία, ούτε έκανε κάποια ανάρτηση ούτε πήρε τον Κοκλώνη να πει “γιατί η Καινούργιου τα είπε αυτά” γιατί άλλοι τα κάνουν!».

Η ανάρτηση - σπόντα στο instagram για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όπως όλες μας, έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου, τώρα που διανύει μια όχι και τόσο καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή χρησιμοποιεί το instagram για να εκφράζεται. Από την στιγμή που ήρθαν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη οι αναρτήσεις με νόημα δίνουν και παίρνουν στα instastories της.

Το βράδυ της Πέμπτης 4/11, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε ένα quote όλο... νόημα!

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός Φίλιππος Τσαγκρίδης

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει οριστικά απλά έχει συμβεί ένας μεγάλος τσακωμός και περιμένει την επιστροφή του επιχειρηματία από την Κοπενγχάγη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ζωή που κάνει εκεί) για να βγάλουν μια άκρη...