Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Καινούργιου για την κόντρα Γκουντάρα - Τσαλίκη: «Αν κάτι έχουν μεταφέρει κάτι στον Γιώργο φταίει ο...»

«Ο Γρηγόρης που γνωρίζω δεν θα το έκανε ποτέ»

Καινούργιου για την κόντρα Γκουντάρα - Τσαλίκη: «Αν κάτι έχουν μεταφέρει κάτι στον Γιώργο φταίει ο...»
News 08.11.2021 12:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή (8/11) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση στη μεγάλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως αν κάποιος πρέπει να πάρει το φταίξιμο, αυτός είναι ο ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες ανταλλάσσουν διαρκώς σχόλια ο ένας για τον άλλον, ενώ όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει "φως" στο να τα βρουν μεταξύ τους.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την κόντρα Γκουντάρα - Τσαλίκη

«Τον Γρηγόρη που γνωρίζω εγώ δεν θα το έκανε αυτό. Να πάει να πει για τον Τσαλίκη; Ο Γρηγόρης που γνωρίζω δεν θα το έκανε ποτέ. Εγώ τον περιμένω πώς και πώς. Αν θέλει πάω κι εγώ. Με τον Γρηγόρη έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές. Και πάλι ο Γιώργος δεν έχει άδικο για αυτό που μεταφέρει. Το λάθος είναι στον ΣΚΑΪ.

Αν πάω τώρα εγώ και πω στη διοίκηση του Alpha και πω μη φέρετε αυτή γιατί δεν μου αρέσουν τα μαλλιά της, θα πω εγώ ποιον θα πάρουν; Αυτά δεν γίνονται!

Αν κάτι έχουν μεταφέρει κάτι στον Γιώργο φταίει ο ΣΚΑΪ.

Έτσι όπως γνωρίζω τα κανάλια και τους ιδιοκτήτες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο πουθενά. Κανένα άτομο δεν μπορεί να επηρεάσει τη διοίκηση ενός καναλιού. Μόνο – το έχουμε δει πιο παλιά- εάν ένα άτομο έχει προσωπική σχέση πολύ στενή με την ιδιοκτησία αλλά σε άσχημο βαθμό και καταλαβαίνετε ποιον εννοώ. Μόνο τότε στη ζωή μου έχω δει να επηρεάζει αρνητικά ότι “διώξε αυτόν, μην πάρεις εκείνον”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπέρ του Τσαλίκη στην κόντρα με τον Γκουντάρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος

"Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε συμβόλαιο και του το σπάσανε και ψάχνει να βρει το δίκιο του.... Και ένα μόνο άτομο μπορεί να επηρεάσει ένα ολόκληρο κανάλι.

Μου είχε γίνει μια πρόταση από το κανάλι, συζητήσαμε κάποια πράγματα, δεν κλείσαμε ποτέ, δεν ήταν δηλαδή σίγουρο ότι θα πάω, δεν υπογράψαμε και πάλι καλά!".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση στην κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα: «Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο...»

Στο πλευρό του Τσαλίκη ο Χάρης Βαρθακούρης - «Γνωρίζω παρασκηνιακά πράγματα»

Share