Γρηγόρης Γκουντάρας: "Η ταπεινότητα σε κάνει..." - Νέο "καρφί" για τον Γιώργο Τσαλίκη

Η αινιγματική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Γκουντάρας:

Σε μια αρκετά αινιγματική ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη προς εκείνον και την σύζυγό του παρουσιαστή, Ναταλί Κάκκαβα.

Το πρωί μάλιστα της Τετάρτης (3/11) η εκπομπή Super Κατερίνα έπαιξε και σχολίασε την εν λόγω ανάρτηση του, με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει πως μπορεί να μην πηγαίνει απαραίτητα στον Γιώργο Τσαλίκη αλλά γενικά.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος θεώρησε πως ήταν καθαρή σπόντα για τον τραγουδιστή!

Η ανάρτηση του Γκουντάρα

«Η ταπεινότητα σε κάνει σπουδαίο… Ο σεβασμός σε κάνει άνθρωπο… Η ειλικρίνεια σε κάνει ξεχωριστό… Η απλότητα σε κάνει μοναδικό. Ας προχωρήσουμε έτσι και βλέπουμε… Καλημέρα με υγεία και με καλύτερες μέρες».

«Με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ» - Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του Γκουντάρα και της Κάκκαβα

Δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα, μετά από όλα όσα έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βγήκε στο Πρωινό και μίλησε για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον τραγουδιστή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Πάρε τον Τσαλίκη να σου πει τα ψυχολογικά του», ενώ έκαναν λόγο και για εμμονική συμπεριφορά.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Γιώργο Τσαλίκι και μετά από ένα "πινγκ πονγκ" δηλώσεων, βγήκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Όπως είπε λοιπόν, όσο καιρό ήταν στην Αυστραλία και ενώ είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, έμαθε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα τον έθαβαν στην διοίκηση του σταθμού για του πάρουν την εκπομπή.

«Σε 5 μέρες έχω πρεμιέρα, μετά από 2 χρόνια που έχουμε να δουλέψουμε και κοίτα με τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ήταν ατόπημα ο χαρακτηρισμός. Η διένεξη μου είναι με τον ΣΚΑΪ όχι με το ζεύγος, φαντάζομαι ότι το κανάλι δεν είναι ευχαριστημένο με τα πουλέν του και τις δηλώσεις που έκαναν. Το ζεύγος Γκουντάρα και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη με έθαβαν στη διοίκηση για να μου πάρουν την εκπομπή.

Αυτήν ήταν η πρώτη πληροφόρησή μου. Εξού και η ενόχλησή μου. Μιλάμε για την κοροϊδία που υπέστη από τον ΣΚΑΪ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και άκουγα όλα αυτά, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@κα;”. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια και για εμένα είναι το θέμα ηθικής. Όταν ήμουν στην Αυστραλία έμαθα ότι οι δυο τους με βρίζουν και πάνε να μου φάνε τη θέση. Είναι θέμα ηθικής, όχι ότι κάποιος άλλος κάνει την εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.