Γιώργος Ασημακόπουλος: "Του είπα πως δε θέλω να..." - Ξεκαθάρισε τις διαφωνίες του με τον Μπόγδανο

Τέλος στην κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος:

Μπορεί οι δυο τους να είχαν όλο αυτόν τον καιρό κόντρα μεταξύ τους, ωστόσο πλέον είναι και πάλι φίλοι. Ο λόγος φυσικά για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο δεύτερος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/11) καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως βρέθηκε με τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφωνίες τους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου για τις σχέσεις του με τον Ηλία Μπόγδανο

«Με τον Ηλία μιλήσαμε και τα βρήκαμε. Όλα καλά. Είχαμε πάει να δούμε τον Τριαντάφυλλο την Παρασκευή. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Του είπα πως δε θέλω να σχολιάσω τι έχει γίνει στο παρελθόν και όλα καλά.

Πήγα και στο μαγαζί που εμφανίζεται στο Κολωνάκι. Το λύσαμε, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ήμουν και εγώ και αυτός λίγο περίεργα μετά το Survivor».

Οι δηλώσεις του Ασημακόπουλου για τον Μπόγδανο πριν μερικές μέρες

«Δε μιλάμε δυστυχώς. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα πως δε θα έχω επαφές, αλλά μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Mε τον Ηλία δυστυχώς όχι. Εγώ δεν έχω τσακωθεί μαζί του.

Τώρα αυτός γιατί ισχυρίζεται ότι ούτε για καφέ δε θα πήγαινε μαζί μου, ενώ ξέρει πως εγώ τον είχα στηρίξει μέσα στο παιχνίδι. Τελικά την αχαριστία ούτε ο Θεός δε τη συγχωρεί. Αν κάποιοι το βλέπουν αλλιώς και το παίζουν σούπερ σταρ… Δε ξέρω».