"Έσπασαν" για πρώτη φορά την σιωπή τους - Για αυτό δεν έχουν καμία επαφή Μπόγδανος και Ασημακόπουλος

Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί μέσα στο Survivor να είχαν έρθει πολύ κοντά και να ήταν καλοί φίλοι, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ούτε καλημέρα δεν ανταλλάσσουν! Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (29/10) στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε τον λόγο που έχουν κόψει κάθε επαφή ενώ πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε και στην κόντρα με Λιάγκα - Σκορδά.

Για αυτό Ασημακόπουλος - Μπόγδανος σταμάτησαν να μιλούν

«Ήμασταν πάρα πολύ φίλοι στο Survivor, τον είχα στηρίξει πάρα πολύ, είχαμε έρθει και πιο κοντά, είχαμε συζητήσει για τη ζωή μας. Τώρα, τι έγινε, δεν ξέρω. Τον είχα στηρίξει στον ημιτελικό και στον τελικό. Την ημέρα της αποχώρησής μου του λέω μην κλαις θα είμαι εκεί. Από τον τελικό και μετά δεν είχαμε επικοινωνία.

Είχε πάει καλεσμένος στην Ελένη και όταν ρωτήθηκε με ποιον παίκτη του Survivor δεν θα έβγαινε ούτε για καφέ, είπε για μένα. Μου είχε πει έναν λόγο ασήμαντο, γιατί δεν τον είχα βάλει στους closed friends, ενώ είχα την Αλεξάνδρα. Μου το είπε στο τηλέφωνο όταν με πήρε».

Και η Άννα Μαρία Βέλλη έκοψε κάθε επαφή με Καφετζή και Μπάρτζη

Οι τρεις αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι και όλο το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί, κάνοντας tour στα ελληνικά νησιά. Ωστόσο, φαίνεται πως η φιλία τους έλαβε κιόλας τέλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν πως η Άννα Μαρία του αποκάλυψε πως πλέον δεν κάνει παρέα με τα δύο αγόρια.

«Προχθές είχα βρεθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη και από ότι μου είπε τα έχουν σπάσει. Δεν έχουν επαφές. Η Άννα Μαρία δεν κάνει παρέα ούτε με τον Νίκο, ούτε με τον James. Δε ξέρω να σου πω τι γίνεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος. Παρόλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή της πως ο Νίκος Μπάρτζης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γιώργου Ασημακόπουλου, το ίδιο και ο Τζέιμς αλλά μόνο αναφορικά με τον Νίκο.