Σκορδά - Ασημακόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

H ανάρτηση.... "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά - Ασημακόπουλος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό και τα unfollow με τον Γιώργο Λιάγκα, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλου να έχει "παγωμένες" σχέσεις και με την Φαίη Σκορδά. Τι συμβαίνει ωστόσο ανάμεσα τους;

«Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow, sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό», είχε δηλώσει πρόσφατα ο επιχειρηματίας για τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διάφορα σχόλια.

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Σκορδά - Ασημακόπουλου

Όπως όλα δείχνουν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν άψογες σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην εκπομπή.

Μάλιστα, βράδυ της Τετάρτης 22/10 η παρουσιάστρια τον συνάντησε σε κοινωνική εκδήλωση, όπου και πόζαραν μαζί. Φωτογραφία τους επίσης, δημοσίευσε ο πρώην Survivor στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Ασημακόπουλος

Οι νέες δηλώσεις Ασημακόπουλου προς Λιάγκα

«Έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, θέλω να τις μελετήσω. Το “Πρωινό” μου ταίριαζε απλά δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο γι’ αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Με τον Λιάγκα είχαμε κάτι θεματάκια, κάτι unfollow, τέτοιες ιστορίες. Δεν κρατάω κακία σε κανένα. Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, δεν με χαιρέτησε.

Δε μιλάμε με τον Ηλία Μπόγδανο δυστυχώς. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα ότι δεν θα έχω επαφές και μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Εγώ πάντως δεν έχω τσακωθεί μαζί του. Γιατί αυτός λέει ότι ούτε για καφέ δεν θα πήγαινε μαζί μου, δεν ξέρω. Την αχαριστία ούτε ο Θεός δε τη θέλει».