Εκτάκτως εκτός Super Κατερίνα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτάκτως εκτός Super Κατερίνα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Τι συνέβη

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής (8/11) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναγκάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό καθώς συνέβη κάτι στο σπίτι του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα αποχώρησε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος και δεν πρόλαβε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο έπρεπε να φύγει από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε στους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου, χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και έτσι χρειάστηκε να φύγει προκειμένου να διαπιστώσει εάν έχει γίνει κάτι, ενώ νωρίτερα ο Αλεξάνδρου είχε μιλήσει για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US.

«Να πούμε ότι χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού του Δημήτρη, και πρέπει να πάει να δει λίγο τι συμβαίνει. Εύχομαι να είναι όλα καλά, για αυτό αποχώρησε λίγο νωρίτερα, ελπίζω να είναι όλα καλά, να χτυπάει ο συναγερμός μέσα στην ημέρα… που έχουμε φτάσει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι συνέβη στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν μερικές μέρες

Μπορεί στην Θεσσαλονίκη να μένει στο νέο της σπίτι που είναι κυριολεκτικά σαν παλάτι, ωστόσο αρκετές φορές η Ιωάννα Τούνη το αποχωρίζεται και μένει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, λόγω των γυρισμάτων του J2US που συμμετέχουν αυτή τη περιόδο.

Η ίδια κάνει καθημερινά αρκετές αποκαλύψεις για την ζωή της αλλά και το πως περνάει την καθημερινότητα της για αυτό και πριν λίγη ώρα και κατά την διάρκεια του J2US, η επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα αποκάλυψε πως ξέχασε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα στο σπίτι του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα και να χαλάσουν συσκευές, macbook και playstation!