"Το Survivor 5 δεν θα πάει καθόλου καλά" - Απίστευτο "άδειασμα" από τον Τζέιμς Καφετζή στον αέρα του ALPHA

"Είδα το τρέιλερ αλλά δεν νοστάλγησα καθόλου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μάλιστα υπήρξε αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του, όσον αφορά τον νέο κύκλο του Survivor, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Καφετζή για το Survivor 5

«Είδα το τρέιλερ αλλά δεν νοστάλγησα καθόλου. Δεν θα ξαναπήγαινα. Στο All Star με πολύ καλές απολαβές μπορεί να πήγαινα. Με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα ότι γίνεται χαμός στα κάστινγκ.

Με πήρε και ένας άλλος από το Tik Tok και του είπα “κοίτα, λογικά δεν θα πάει καλά γιατί εσύ θέλεις την έξτρα αναγνωρισιμότητα. Δεν θα πάει τόσο καλά όσο το περσινό και είναι και λογικό οπότε σκέψου το έτσι. Το χειρότερο είναι να πας να ταλαιπωρείσαι και να μην το βλέπεις κανείς”.

Ο Ασημακόπουλος με έλεγε φώκια.

«Το ποσό που μου ζητάνε είναι 100.000 ευρώ. Με την Acun Medya ήρθαμε σε ρήξη όταν..»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε σε όλα, ενώ δεν δίστασε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya, λόγω της συμμετοχής του στο J2US.

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα», είπε αρχικά.

«Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.

Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».