Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αυτό είναι το καταμαράν του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Μεγάλο σαν σπίτι

Τον παίρνουν κάθε καλοκαίρι και βολτάρουν στο Αιγαίο

Αυτό είναι το καταμαράν του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Μεγάλο σαν σπίτι
News 08.11.2021 13:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει να κάνει διακοπές με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα, σχεδόν κάθε καλοκαίρι παίρνουν το Καταμαράν που έχουν και βολτάρουν στο Αιγαίο. Δεν είναι λίγες επίσης οι φορές που έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από τις εξορμήσεις τους.

Το ζευγάρι λοιπόν με τα παιδιά του, σχεδόν κάθε θερινή περίοδο παίρνει το καταμαράν μαζί με έναν εκπαιδευτή, ο οποίος τους καθοδηγεί σε ό,τι αφορά το μάζεμα των πανιών αλλά και το δέσιμο στο λιμάνι. Η οικογένεια διαθέτει φουσκωτό - δείτε φωτογραφίες -, ωστόσο παίρνει πάντα το μεγάλο σκάφος για τις μακρινές εξορμήσεις.

Το καταμαράν είναι λευκό και τεράστιο, ενώ διαθέτει και όλα τα κομφόρ που έχει και ένα σπίτι. Κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και δωμάτια.

Φωτογραφίες από το καταμαράν Ζυγούλη - Ρουβά

Αυτό είναι το καταμαράν του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Πήγε να βυθιστεί το καταμαράν του Ρουβά με όλη την οικογένεια του μέσα

Ο Κρίστιαν, που ερμήνευσε Elvis Prisley στο live του The Voice της Κυριακής 7/11, φαίνεται να ήταν παλιός γνώριμος του Σάκη Ρουβά, καθώς είχαν κάνει διακοπές μαζί το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η κόρη του η Αριάδνη έχει τρελαθεί μαζί του.

«Περίμενα να τραγουδήσεις κάτι από αυτά που τραγουδούσες στις διακοπές. Εγώ έχω ένα καταμαράν, που κάνω διακοπές με την οικογένεια μου το καλοκαίρι. Ο Christian είναι skipper και είναι εκείνος, που έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης, Δεν τραγούδησες τόσο καλά όσα τραγουδούσες το καλοκαίρι. Αλλά είσαι πάρα πολύ καλός. Είμαστε στην Κύθνο και έχει 5 με 6 μποφόρ και μας χαλάει μια από τις δυο μηχανές και έμπαινε όλο το νερό μέσα, και στην μπροστινη πλευρά κάθονται τα παιδιά και έβαλαν στα παιδιά σωσίβια και τα έβαλαν μέσα. Εκεί δεν είχες κανένα άγχος. Εγώ σε άκουσα να τραγουδάς, σου είπα να έρθεις εδώ και σε περίμενα, θέλουμε όμως πολύ δουλειά. Σε θυμάμαι διαφορετικά, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά...»

Ολόκληρος άντρας ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Τα απολαυστικά βίντεο στα social media

Share