Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Είναι σούπερ το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Πιο μεγάλο και από της Μενεγάκη

Με αυτό πάνε βόλτες με τα παιδιά

Είναι σούπερ το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Πιο μεγάλο και από της Μενεγάκη
STORIES 16.08.2021 11:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να κάνουν τώρα διακοπές με χλιδάτο ιστιοφόρο, ωστόσο, στο όνομα τους έχουν ένα πιο μικρό σκάφος με το οποίο απολαμβάνουν κοντινές εξορμήσεις μαζί με τα παιδιά τους. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία μπορεί να θέλουν να προστατεύσουν από την πολύ προβολή, ωστόσο συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με τα τέσσερα αγγελούδια τους.

Η Αριάδνη Ρουβά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας λατρεύουν τις βόλτες με το σκάφος και όποτε το ζητούν, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι.

Αυτό είναι το σκάφος Σάκη Ρουβά - Κάτια Ζυγούλη

Όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες, το σκάφος του διαθέτει καμπίνα, αλλά και μεγάλο χώρο για να κάτσεις!

το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Αποκαλύψεις για Ρουβά - Ζυγούλη

“Η Κάτια ξέρει πόσο τη λατρεύω και την αγαπάω. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τους θαυμαστές μου” είπε ο Σάκης Ρουβάς και στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που άργησαν να παντρευτούν.

“Πρέπει να ρωτήσεις την Κάτια γιατί μου είπε τόσες φορές όχι. Απλά ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου συνέχεια. Το επαναλάμβανα κάθε χρόνο. Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μου και είπε “φτάνει”… Ήταν κάτι τυπικό στη δική μας περίπτωση… Για πάρα πολλά χρόνια το κομμάτι γάμος το εξόριζα. Φοβόμουν μήπως αποτύχω όπως η γονείς μου ή δε σταθώ ικανός να κάνω οικογένεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν ήθελα να φαίνομαι δεσμευμένος. Αυτό άλλαξε όταν ήρθε η Κάτια” είπε και συνέχισε,

“Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη: "Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν..."

Σάκης Ρουβάς: Το χειρουργείο που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα του

Share