Ελένη Μενεγάκη: Απρόσμενη αποκάλυψη για τη μικρή Μαρίνα - «Πήρε τον πατερούλη της και...»

Η οικογενειακή περιπέτεια που είχαν το Σαββατοκύριακο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Απρόσμενη αποκάλυψη για τη μικρή Μαρίνα - «Πήρε τον πατερούλη της και...»

Με έναν απρόσμενο τρόπο ξεκίνησε τη σημερινή (8/11) εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αναφέρθηκε στην εξόρμηση που έκανε το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, περιέγραψε στους τηλεθεατές μία απολαυστική ιστορία για την μικρή της κόρη, Μαρίνα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της

«Ο καιρός ήταν καλός και πήγαμε στην Ανάβυσσο τον Σάββατο! Κίνηση είχε το Σάββατο και παιδιά για να φύγουμε από το σπίτι μας στα όμορφα Μελίσσια και να βγούμε σε έναν κεντρικό δρόμο για την Αττική Οδό, άχου τι περάσαμε… Αν δεν ήξερα ότι το θέλαμε πολύ να πάμε στη θάλασσα, θα τους έλεγα, δεν γυρνάμε στο σπιτάκι μας, στο κηπάκι μας να μας βαρέσει ο ήλιος…

Βούτηξα σιγά σιγά, μπήκα λίγο… Η μικρή μικρή μου κόρη πήρε τη μάσκα της και τον πατερούλη της και κολυμπούσε για ώρα και έλεγα, είναι δυνατόν και εγώ κάθομαι και είπα ‘έλα παιδί μου βούτα» και είπα το πολύ να βάλω τα φούτερ μου… και δεν με ζόρισα γιατί είμαι και εργαζόμενη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο στην αρχή της εκπομπής

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (8/11) μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς ο γιος της Άγγελος έχει την ονομαστική του εορτή. Φυσικά, η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από την εκπομπή της.

Η ίδια αρχικά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες με τον Άγγελο για να του στείλει τις ευχές του ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε το ίδιο και στον αέρα του MEGA.

«Θέλω να σας πω ένα χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου, γιατί έχω και εγώ όπως καταλαβαίνετε μέσα στο σπίτι μου έναν εορτάζοντα. Το αγόρι μου, τον μονάκριβο γιο μου, ένας και καλός και δυνατός. Χρόνια πολλά αγγελάκια…» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.