Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με τον Λάτσιο για να του ευχηθεί αλλά κανείς δεν παρατήρησε πως πίσω της...

Και όμως, ούτε η ίδια δεν πρέπει να το πρόσεξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με τον Λάτσιο για να του ευχηθεί αλλά κανείς δεν παρατήρησε πως πίσω της...

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα 8/11 ο Άγγελος Λάτσιος, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που της έκαναν έκπληξη στο Happy Day. Η μαμά του λοιπόν, Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή φωτογραφία τους από τις διακοπές που κάνουν κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου.

«Χρόνια πολλα στο μεγαλύτερο πειραχτήρι της οικογένειας ! Αγγελε μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτηση της. Πίσω τους όμως υπάρχει κάτι που δεν παρατήρησε σχεδόν κανείς...

Συγκεκριμένα, πίσω από την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο, βρίσκεται ξαπλωμένος στην πετσέτα του ο Ματέο Παντζόπουλος που κάνει την ηλιοθεραπεία του.

Αυτή είναι η φωτογραφία Μενεγάκη - Λάτσιου

Το δώρο χιλιάδων ευρώ για τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 19 ετών.

Η ζωή του απασχολεί αρκετά πλέον αφού και ο ίδιος είναι πιο... απελευθερωμένος και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του μέσω των αναρτήσεών του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Άρα είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Σπίτι έχει - δείτε φωτογραφίες - κοπέλα έχει (δείτε εδώ ποια είναι)τι του λείπει; Πριν ένα χρόνο που ο Άγγελος τελείωσε το λύκειο η Ελένη Μενεγάκη για να τον ευχαριστήσει - επιβραβεύσει - όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία (μάλλον iphone). Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει στην διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος δώρο γενεθλίων αυτοκίνητο

Όπως μαθαίνουμε ψάχνει να πάρει στον γιο της ένα καλό αυτοκίνητο, για να μπορεί να μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά δεν έχει στο μυαλό της κάτι σαν το δικό της τζιπ (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Σίγουρα ψάχνει να βρει κάτι πιο μικρό και διακριτικό. Ακόμα δεν έχει εντοπίσει αυτό που ψάχνει αλλά έχει έναν ολόκληρο μήνα μπροστά της για να το βρει...