Κώστας Φραγκολιάς: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε

Μέσα στους τελευταίους μήνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε

Δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά που κατάφερε να χάσει τον τελευταίο καιρό καθώς και στην αποχώρησή του από το J2US.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά

«Έχω χάσει έξι κιλά. Ήταν να φύγουμε από το J2US και φύγαμε. Η Μαντώ είναι επαγγελματίας 100%. Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και λάμπει.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι Βίκυ Καγιά. Λείπει το σχόλιο της Βίκυς από το GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης την πρώτη χρονιά στο GNTM δεν ήταν τόσο δυνατός όσο είναι τώρα. Θα έβαζα τη Βίκυ Κουλιανού κριτή στο GNTM.

Δεν θα πήγαινα στο Survivor. Το σπίτι μου είναι καλλιτεχνικό, πριν από μένα έμενε ο Μπάμπης Στόκας. Θα μου άρεσε να δοκιμαζόμουν σε ένα τηλεπαιχνίδι. Προς το παρόν θέλω να επενδύσω στο χώρο της υποκριτικής γιατί μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Το μήνυμα όλο νόημα του Φραγκολιά μετά την αποχώρηση από το J2US - «Αν η παιδεία μας είναι τέτοια...»

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κώστας Φραγκολιάς, ευχαρίστησε το κοινό ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Η ανάρτηση του Κώστα Φραγκολιά

«Τελικά αυτό δεν πήγε καλά… Όπως και να έχει, ευχαριστούμε όλους όσους μας στάθηκαν, μας εμψυχώσαν, μας έστειλαν μηνύματα και φυσικά μας ψήφισαν… Δεν νιώθω αδικημένος γιατί, ένας άνθρωπος, δυο, τρεις, άντε πέντε, μπορούν να σε αδικήσουν, τόσος κόσμος όμως όχι…

Τώρα αν η παιδεία μας είναι τέτοια που να μην επικροτεί ό,τι το καλύτερο, δεν το ξέρω, σίγουρα όμως είναι μια άλλη ιστορία…. Κρατάω μόνο τα καλά, γιατί ειλικρινά μόνο καλά υπήρξαν. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, με μια υπέροχη, αξιόλογη, υπερταλαντούχα, υπερφωνάρα, καπετάνισσα που δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη…

Μαντώ σε ευχαριστώ πολύ, και νιώθω μεγάλη τιμή και ευλογία που σε γνώρισα… Εις το επανιδείν…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.