Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα - "Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι"

Βούρκωσε στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκε η Χαρά Βέρρα -

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Χαρά Βέρρα το πρωί της Δευτέρας (8/11). Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κόρες αλλά και στην εγγονή της.

Την ίδια στιγμή, η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα.

Οι δηλώσεις της Χαράς Βέρρας

Η ίδια αποκάλυψε πως ένας πελάτης από τον ενθουσιασμό του αναποδογύρισε τραπέζι και εκείνη κατέληξε με 12 ράμματα στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με την εγγονή της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, είπε: «Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι μας» είπε τρυφερά για την εγγονή της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Υπήρξα κομμώτρια πριν γίνω τραγουδίστρια» αποκάλυψε στο τέλος.

«Έτσι γεννήθηκε! Δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Χαρά Βέρρα για τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, για τον γάμο της, αλλά και για την εγγονή της, που είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Τα λόγια της ράγισαν καρδιές.

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο. Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο. Δεν περίμενα να πάει ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US, αλλά χαίρομαι που είναι εκεί. Εννοείται ότι μιλάμε. Όταν νόσησε του είπα να του φτιάξω ότι φαγητά θέλει να του πάω, αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο. Ο γάμος μου θα γίνει του χρόνου, να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό βάσανο. Τον λατρεύω τον σύντροφό μου», είπε αρχικά η Χαρά Βέρρα.

Για την εγγονή της είπε συγκινημένη: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει».