Συγκινεί η σπάνια φωτογραφία της Χαράς Βέρρα με την εγγονή της

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην αγάπη που τρέφει στη Χαρούλα που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η σπάνια φωτογραφία της Χαράς Βέρρα με την εγγονή της

Τεράστια αδυναμία στην εγγονή της Χαρούλα, έχει η Χαρά Βέρρα και πολλές φορές το έχει εκφράσει και δημόσια. Προχθές, που η μικρή τους είχε τα γενέθλια της, έκανε μια πολύ σπάνια ανάρτηση με κοινή τους φωτογραφία, η οποία συγκίνησε.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία τους, όπου γιαγιά και εγγονή πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό, με την μουσικό να αποκαλύπτει την μεγάλη αγάπη που της έχει.

«Χρόνια σου πολλά και χαμογελαστά κορίτσι μου χρυσό. Να σε χαιρόμαστε αγγελούδι μου, ο Θεούλης να σε προστατεύει και η γιαγιά θα κάνει τα πάντα για σένα πλασματάκι μου!!! Κωνσταντίνα μου να τη χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην αγάπη που τρέφει για την Χαρούλα, που είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Χαράς Βέρρα με την εγγονή της

Αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που έχει η 8χρονη εγγονή της Χαράς Βέρρα

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Χαρά Βέρρα πρόβλημα υγείας 8χρονης εγγονής

Η Χαρά Βέρρα έκανε και μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πανηγύρι την ώρα που εκείνη τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.