Ράγισε καρδιές η Χαρά Βέρρα - «Έτσι γεννήθηκε! Δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται»

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Χαρά Βέρρα - «Έτσι γεννήθηκε! Δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Χαρά Βέρρα για τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, για τον γάμο της, αλλά και για την εγγονή της, που είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Τα λόγια της ράγισαν καρδιές.

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο. Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο. Δεν περίμενα να πάει ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US, αλλά χαίρομαι που είναι εκεί. Εννοείται ότι μιλάμε. Όταν νόσησε του είπα να του φτιάξω ότι φαγητά θέλει να του πάω, αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο. Ο γάμος μου θα γίνει του χρόνου, να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό βάσανο. Τον λατρεύω τον σύντροφό μου», είπε αρχικά η Χαρά Βέρρα.

Για την εγγονή της είπε συγκινημένη: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει».

Να σημειώσουμε πως, έπεσε πολύ ξύλο για τα μάτια της Χαράς Βέρρα. Αίστευτη μαρτυρία.

Χαρά Βέρρα: Ράγισε καρδιές για την εγγονή της - «Δεν υπάρχει καμία θεραπεία...»

Η Χαρά Βέρρα συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την 8χρονη εγγονή της και το πρόβλημα που έχει στην υγεία της. Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

Αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που έχει η 8χρονη εγγονή της Χαράς Βέρρα

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Χαρά Βέρρα πρόβλημα υγείας 8χρονης εγγονής

Η Χαρά Βέρρα έκανε και μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πανηγύρι την ώρα που εκείνη τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.