Μουτσινάς για Βανδή - Μπισμπίκη: «Χωρίς να θέλω να τους προσβάλω...»

«Είμαστε στο 2021 με μάσκες και κορώνα και...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μουτσινάς για Βανδή - Μπισμπίκη: «Χωρίς να θέλω να τους προσβάλω...»

Μέσα από τη σημερινή (8/11) εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην Ιταλία.

Ο παρουσιαστής στάθηκε στην ερώτηση που ενόχλησε τη Δέσποινα Βανδή, ξεκαθαρίζοντας πως κανέναν δεν τον ενδιαφέρει στην πραγματικότητα αν το συγκεκριμένο ζευγάρι ταξίδεψε.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Πιστεύω ότι πληρώνεται καλά η Δέσποινα γι’ αυτό. Αλλιώς...

Ακούστε λίγο, αυτή είναι η δική μου άποψη και πετάξτε την, δεν με νοιάζει. Αφήστε τον κόσμο ήσυχο. Είμαστε στο 2021, καίγεται ο γκιώνης μας, είμαστε με μάσκες, είμαστε με την κορώνα που δεν λέει να σηκωθεί να φύγει.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω καθόλου -και φαντάζομαι θα το καταλάβουν- ούτε τη Δέσποινα ούτε τον κ. Μπισμπίκη, με νοιάζει εμένα αν πήγε με τον Μπισμπίκη η Βανδή στην Ιταλία και τι ευχή έκανε στη Φοντάνα; Μα, με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Αν θες να κρυφτείς υπάρχει κόλπο» - Η "σπόντα" της Τσιμτσιλή για τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τον εκνευρισμό της Δέσποινας Βανδή κατά την επιστροφή της από το ταξίδι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη από τη Ρώμη, σχολίασε τη μεταξύ τους σχέση και ξεκαθάρισε πως πλέον οι δυο τους δεν κρύβονται καθώς αν ήθελαν να κρυφτούν υπήρχε εύκολος τρόπος.

Από τη μία η παρουσιάστρια έδωσε τα εύσημα στην δημοσιογράφο για την ερώτηση που έκανε στην Δέσποινα Βανδή ενώ από την άλλη σχολίασε πως δεν είναι ωραίο που δεν μπορεί να πάει ούτε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο της χωρίς να την πετύχουν οι κάμερες.

«Εν τω μεταξύ η Δέσποινα είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει. Φοράει γυαλιά, μάσκα και καπέλο και κοιτάει κάτω. Και ρωτάει η Μένια Κούκου “τι ευχή κάνατε στη Φοντάνα ντι Τρέβι;” Είναι αυτό που θες να διαφοροποιηθείς. Απάντηση μπορεί να μην πήρε, αλλά πέτυχε τον στόχο της. Την τσίγκλησε. Εμένα μου άρεσε.

Σκέφτομαι πάντως πως η κοπέλα πήγε ένα ταξίδι με τον νέο της αγαπημένο στο εξωτερικό. Την απαθανάτισαν την ώρα που πήγαινε, την περίμεναν την ώρα που γυρνούσε. Δηλαδή ούτε ένα ταξίδι δε μπορούμε να κάνουμε. Καταρχήν δεν κρύβονται.

Αν θες να κρυφτείς υπάρχει και το γνωστό κόλπο. Βγαίνει ο ένας πρώτος και ο άλλος περιμένει ένα τεταρτάκι. Γιατί τον Μπισμπίκη μόνο του, δε ξέρω αν θα τον καταλάβαιναν ή θα τον πλησίαζαν. Τη Δέσποινα την καταλαβαίνεις γιατί ξέρεις την κοψιά της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.