Με ξανθό μακρύ μαλλί - Αγνώριστη η Αντζελίνα ένα χρόνο μετά το The Bachelor

Η εικόνα που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ξανθό μακρύ μαλλί - Αγνώριστη η Αντζελίνα ένα χρόνο μετά το The Bachelor

Μία απρόσμενη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία αποχωρίστηκε, έστω προσωρινά, τα μαύρα μαλλιά της και εμφανίστηκε με μακρύ ξανθό μαλλί που την κάνει άλλο άνθρωπο.

Η Αντζελίνα ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του The Bachelor 1, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένεται να τη δούμε και στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Η Αντζελίνα του The Bachelor ξανθιά

«Αντζελίνα σε ξανθιά version. Να τολμήσω να γίνω ξανθιά τι λέτε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία δεν έγινε βέβαια στην πραγματικότητα ξανθιά.

Οι δηλώσεις της Αντζελίνας Χαλντέντα για τον νέο κύκλο του The Bachelor

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) η Αντζελίνα Χαλντέντα. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor μίλησε για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού αλλά και την μάχη της με την διατροφική διαταραχή.

«Εγώ επιλέγω τον Παναγιώτη. Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι του γούστου μου. Η Νατάσα μου μοιάζει σε εξωτερική εμφάνιση. Από χαρακτήρα… Είναι fake. Όλα τα κορίτσια τα βάζουν με τη Γιώτα. Μου θυμίζει εμένα, που όλα τα κορίτσια τα έβαζαν μαζί μου. Η Άννα από την πρώτη στιγμή έχασε τη μπάλα.

Η Έλενα πήγε με το νυφικό. Και αυτή με αντιγράφει. Η Ιζαμπέλα προσπαθεί να αντιγράψει τη Σία με το τραγούδι. Οι μισές κοπέλες αντιγράφουν τις ατάκες και τη συμπεριφορά μου. Από τα φετινά ραντεβού ζήλεψα το ραντεβού που ήταν πάνω σε ένα αιωρούμενο παγκάκι.

Εγώ πέρασα από διατροφική διαταραχή. Σηκώθηκα στα πόδια μου και είμαι δυνατή. Τώρα που είμαι καλά τρώω. Όταν δεν είμαι καλά δεν τρώω. Το έχω βάλει σκοπό να πάρω τα κιλά που έχασα. Είμαι σε σχέση. Έχει υπάρξει επανασύνδεση και τώρα είμαστε καλά».