Μαρία Καρλάκη: «Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί»

«Νομίζω θα ήταν η ωραιότερη οικογένεια αυτή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Καρλάκη: «Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καρλάκη. Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για την νευρική ανορεξία αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα ακόμη και με τον κολλητό της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

«Δυστυχώς έχω αδυνατίσει και θέλω να ξαναβάλω τα κιλά», σχολιάζοντας το γεγονός ότι λόγω υποχρεώσεων ξεχνάει… να φάει. Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ στενοχωρημένη, όμως εκείνη την περίοδο πήγα στη γιαγιά και αυτή με ανέλαβε. Νομίζω ότι το να το πεις ότι “κάνω ψυχανάλυση” ή “πηγαίνω σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή” είναι πιο δύσκολο από το να το κάνεις.».

Σχετικά για το αν έχει στα σχέδιά της τον γάμο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον σκεφτόμουν, αλλά επειδή δεν είναι εύκολο, δε νομίζω να υπάρχει πια αυτό που λέμε ο έρωτας, η διάρκεια… Εγώ δε θέλω να παντρευτώ και να χωρίσω».

«Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί, βέβαια, χωρίς την πράξη. Θα έκανα με εξωσωματική. Με τον κολλητό μου, νομίζω θα ήταν η ωραιότερη οικογένεια αυτή, ούτε θα τσακωνόμασταν, ούτε θα με ζήλευε. Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα και δω ότι συνεχίζω να θέλω να είμαι μόνη μου, κάτι τέτοιο θα κάνω».

Να τονίσουμε κάπου εδώ πως φημολογείται ότι η ίδια πρόκειται να "εισβάλλει" στο σπίτι του μεγάλου αδελφού, δείτε εδώ.

Ποια είναι η Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Big Brother 2 Μαρία Καρλάκη τραγουδίστρια

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρεας Σταμος και άλλοι πολλοί.