Big Brother 2 - spoiler: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι

Δεν γίνεται να μην καταλάβατε ποια είναι! Αυτό το τατουάζ λέει πολλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2 - spoiler: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι

Η πρόταση έχει γίνει, όπως και η κουβέντα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την παραγωγή του Big Brother 2, σύμφωνα με πληροφορίες του Iciao.gr ! Οπότε περιμένουμε την τελική απόφαση!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν μπει στο ριάλιτι θα κάνει αχτύπητο δίδυμο με την Ανχελίτα.

Ποια είναι η Μαρία Καρλάκη που μπαίνει στο Big Brother 2

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Big Brother 2 Μαρία Καρλάκη τραγουδίστρια

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρεας Σταμος και άλλοι πολλοί.

Αλλάζει ώρα προβολής το Big Brother 2

Όπως έγινε γνωστό και μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε, το γνωστό ριάλιτι μεταφέρεται στις 23:00 καθημερινά και στις 21:00 τις Παρασκευές.

Η αλλαγή αυτή έγινε γιατί καθημερινά στις 21:00 θα προβάλλεται το Top Chef, το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΙ.

Big Brother ώρα προβολής