Τρελά ερωτευμένη η Αφροδίτη Λιάντου: Οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Τα φιλιά και οι αγκαλιές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η  Αφροδίτη Λιάντου: Οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Την Αφροδίτη Λιάντου την βλέπουμε φέτος για πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA «Η Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός είναι ερωτευμένη και δεν διστάζει να το κρύψει καθώς είναι σε σχέση με τον Γιώργο Μαλτέζο και μαζί περνούν όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα η Αφροδίτη Λιάντου είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφο της.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου

Αφροδίτη Λιάντου - Ανάρτηση

Ανάρτηση - Λιάντου

«Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε στις 11 το βράδυ και μου είπε...»

Την Αφροδίτη Λιάντου την γνωρίσαμε καλύτερα στην φετινή τηλεοπτική σεζόν με τη νέα σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» όπου έχει μεγάλη απήχηση καθώς τα νούμερα τηλεθέασης λένε πολλά. Η ίδια μεταξύ άλλων παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στο δρόμο με φωνάζουν Μυρτάλη. Γυρνάω, το έχω συνηθίσει. Θα μου πουν ότι τους αρέσει το σίριαλ και συμπάσχουν μαζί μου. Στην αρχή είχα κοινά στοιχεία με τη Μυρτάλη, αλλά σιγά – σιγά σκληραίνει γιατί έχει ζήσει πολλά. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είναι λογικό να γίνεται απότομη κάποιες φορές, και πιο νευρική ίσως».

Και πρόσθεσε: «Ο Αντρέας Γεωργίου μου έκανε την πρόταση πριν ένα χρόνο. Με πήρε στις 11 το βράδυ, ήμουν έξω, και μου είπε πως θέλει να γίνω η πρωταγωνίστρια. Έπαθα σοκ. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν με τον Liam και υπήρχε άγχος, αλλά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και δέσαμε αμέσως»

Και τόνισε: «Υπάρχουν κακές κριτικές που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και αρνητικά σχόλια που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτά τα ακούω, τις πικρόχολες κριτικές τις αγνοώ, είναι χάσιμο χρόνο. Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη, γιατί μεταμφιεζόμουν». Δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις της σειράς.