Ράδιο Αρβύλα: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη για το Open - Τι δήλωσε;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη για το Open - Τι δήλωσε;

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Θέλουμε να στείλουμε τα φιλιά μας στους ανθρώπους του Open και σε όλους τους φίλους που δημιουργήσαμε εκεί. Ξέρετε ότι είμαστε πειραχτήρια.»

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

Έτσι λοιπόν το top 10 ξεκίνησε με φόρτσα τα γκάζια και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε ιππότης Λάνσελοτ στη Ρόδο. Καράφλιασε το παρεάκι με τον τιμοκατάλογο των followers που χρεώνουν για «χρυσό» μία ανάρτηση στα προφίλ τους στα social media. «Σοβαρά μιλάμε;» είπε ο παρουσιαστής και πέρασε σε χιουμοριστικό βιντεάκι.

Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Αντώνη Κανάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τους Ράδιο Αρβύλα και τις συζητήσεις που κάνει ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του για να βρουν τη νέα τους τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει και τους ήθελε να έχουν "στενό μαρκάρισμα" του ΑΝΤ1, τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού διέψευσε τις φήμες αυτές.

«Ο Αντώνης Κανάκης έχει περάσει από διάφορες προτάσεις και διάφορα στάδια. Εκεί που φτάνει να πιει νερό από τον ΑΝΤ1, εκεί απομακρύνεται και εκεί εμφανίζεται μια πρόταση από το OPEN. Πριν από μία εβδομάδα υπήρχε μια νέα πρόταση από το OPEN, έχουν μιλήσει με όλα τα κανάλια. Μιλάει για εκπομπή καθημερινή, μετά το δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα τελειώσει στο τέλος Μαΐου. Μαζί και το Βινύλιο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.