Ξέσπασε η Ελένη Καστάνη - "Δεν θέλω άλλο να μιλήσω για την Μουτίδου, τέλος"

Η αντίδρασή της που σόκαρε τους δημοσιογράφους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Ελένη Καστάνη -

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) η Ελένη Καστάνη, η οποία έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην Σοφία Μουτίδου και την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους, όσο και για τις αμοιβές που έχει λάβει.

Η απάντηση της Καστάνη στην Μουτίδου

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως. Εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Μουτίδου, η Ελένη Καστάνη είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, τέλος».

«Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου»

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Ελένη Καστάνη η οποία μέσα σε όλα μίλησε για την Σοφία Μουτίδου σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο κανάλι της στο Youtube για την συνεργασία τους.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια.

Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους, δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο».

«Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει ενοχλήσει, αλλά έχω δίκιο και αφού έχω δίκιο είμαι σίγουρη ότι θα αποκαλυφθεί. Ήμουν σε μία δουλειά που ήταν 30 άτομα, δεν είδα κανέναν άλλον να βγει να πει ότι έκανε η Ελένη έτσι.

Είχα πει κάποια πράγματα στο δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες πριν και μπορεί αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν θέλω από μένα να παίρνουν άλλοι πατήματα να λένε διάφορα». «Δεν θα κατηγορήσουμε όλη τη γενιά μας, ότι όλοι όσοι πετύχαμε στις δουλειές μας κάτι έχουμε κάνει. Δεν συμβαίνει αυτό».