«Βρήκαν το σκυλί μου με αίματα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάνδρου μετά την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του

Στιγμές αγωνίας για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βρήκαν το σκυλί μου με αίματα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάνδρου μετά την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (9/11) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει τον λόγο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, προκειμένου να μιλήσει για την παραλίγο διάρρηξη που έγινε χθες (8/11) στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής έφυγε εκτάκτως χθες από την εκπομπή καθώς ενημερώθηκε πως χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι του και όπως εξήγησε, κάποιοι προσπάθησαν να το διαρρήξουν.

Το σκυλί του προσπάθησε να προστατεύσει το σπίτι ωστόσο βγήκε καθώς έμεινε ανοιχτή η γκαραζόπορτα και τραυματίστηκε στον καυγά του με ένα άλλο σκυλάκι. Η ιστορία είχε ευτυχώς αίσιο τέλος καθώς οι γείτονες βρήκαν τον σκύλο του και τώρα είναι μία χαρά.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα.

Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια, το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τι συνέβη στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν μερικές μέρες

Μπορεί στην Θεσσαλονίκη να μένει στο νέο της σπίτι που είναι κυριολεκτικά σαν παλάτι, ωστόσο αρκετές φορές η Ιωάννα Τούνη το αποχωρίζεται και μένει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, λόγω των γυρισμάτων του J2US που συμμετέχουν αυτή τη περιόδο.

Η ίδια κάνει καθημερινά αρκετές αποκαλύψεις για την ζωή της αλλά και το πως περνάει την καθημερινότητα της για αυτό και πριν λίγη ώρα και κατά την διάρκεια του J2US, η επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα αποκάλυψε πως ξέχασε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα στο σπίτι του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα και να χαλάσουν συσκευές, macbook και playstation!