"Είναι πολιτικό έκτρωμα" - Ο Βαλάντης "ξεφτίλισε" τον Γρηγόρη Πετράκο στον αέρα του ALPHA

"Πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετά αιχμηρός ήταν στις δηλώσεις του ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε το πρωί της Τρίτης (9/11) στην κάμερα του Happy Day για τον Γρηγόρη Πετράκο και την άποψή του για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βαλάντη για τον Πετράκο

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη.

Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα».

Τρομερή σπόντα προς τον Γρηγόρη Πετράκο - «Έκανα το εμβόλιο μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς»

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον εμβολιασμό. Μέσα σε όλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Αν είχα απέναντί μου τον Γρηγόρη Πετράκο θα του έλεγα Γρηγόρη μην ακούς αυτούς τους γιατρούς. Αν είχαμε 100 γιατρούς οι 90 είναι στο εμβόλιο.

Αν ακούς τους λιγότερους, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς. Εμείς χάσαμε και τον θείο της Κατερίνας από κορονοϊό. Ανεμβολίαστος. Σε 20 μέρες πέθανε»