Γιάννης Ζουγανέλης: "Απορώ για τους γονείς των κοριτσιών στο Bachelor! Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο..."

Αιχμηρός στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Ζουγανέλης:

Καλεσμένος στις Απλές Κουβέντες βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι, με αρκετά αιχμηρό τρόπο, ιδίως για το The Bachelor, το οποίο αλλάζει ώρα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για το Bachelor

«Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Δεν τα ψάχνουν αλλού. Νομίζουν ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση. Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor.

Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ για τους γονείς τους, πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Που είναι το κίνημα #Me Too εδώ;».

«Δεν περίμενα μετά το "#ΜeΤοο" να υπάρχει τέτοια εκπομπή»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, Κομάντα και Δράκοι, στην ελληνική τηλεόραση και στα πρότυπα καθώς και στην πανδημία του κορωνοϊού.

«Η σειρά φέρει την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ενός σκηνοθέτη που προβάλλει την Ελλάδα με το δικό του μάτι και σε κάνει να θες να τη γευτείς να κολυμπήσεις, να τα κάνεις όλα... Αφέθηκα στα χέρια του, παρόλο που έχω εμπειρία στην υποκριτική.

Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση έχει τέτοιας μορφής σειρά, Κάθε επεισόδιο είναι και μια ταινία ιδιαίτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Εχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι, και ειδικά στο "Big Brother". Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το "#ΜeΤοο" να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο "The Bachelor"...

Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια. Ημια εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Ερχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Αναφορικά με τον κορωνοϊό είπε: «Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός, ήμουν τυχερός. Χάσαμε, όμως, τη μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου, μια εξαιρετική κυρία, που δεν τον νίκησε. Εχασα, όμως, και άλλους ανθρώπους και φίλους. Ολα μας διχάζουν, μας δίχασε και ο κορονοϊός.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλη αυτή η εμβολιασμένη επιστημονική κοινότητα θυσιάστηκε...Το μεγάλο κακό γίνεται στα social media, όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αλλά αυθαιρεσία, και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...Η πληροφορία θα φέρει την παραπληροφορία, θέλει σεβασμό...».

 Γιάννης Ζουγανέλης για τα ριάλιτι