The Bachelor 2: Αλλάζει ώρα προβολής η Τελετή των Ρόδων; - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Αλλάζει ώρα προβολής η Τελετή των Ρόδων; - Τι συνέβη;

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA το The Bachelor 2 συνεχίζει δυναμικά καθώς ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να αναζητά τον έρωτα στην βίλα δίπλα στις κοπέλες.

Τι αλλαγές θα δούμε στον ALPHA;

Και φέτος, ο σταθμός αναμένεται να εντάξει στο πρόγραμμά του για το βράδυ της Παρασκευής, ταινίες για όλη την οικογένεια στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που ξεκινά.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει το The Bachelor 2 και συγκεκριμένα το επεισόδιο με την Τελετή των Ρόδων, εκεί όπου ο Αλέξης Παππάς ανακοινώνει τη νέα αποχώρηση από την βίλα.

Από την Παρασκευή 12 /11 το The Bachelor θα ξεκινά στις 23:00 ή 23:15 αναλόγως την οικογενειακή ταινία που θα προηγείται.

  • 20:00 ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ΙΧ
  • 21:00 «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2 – CARS 2» (ξένη ταινία)
  • 23:15 THE BACHELOR
  • 02:15 «ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΕΓΩ – OSCAR» (ξένη ταινία)
  • 04:45 ΘΥΡΙΔΑ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΗΣ
  • 05:15 DEAL (Ε)

Αυτή είναι η τελική τριάδα - Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο μόνο εδώ

Κι ενώ επικρατεί το αδιαχώρητο στον ALPHA με τον χωρισμό της πασίγνωστης παρουσιάστριας, άλλοι συνεχίζουν να αναζητούν τον έρωτα και ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, φαίνεται πως τον βρήκε μέσα από το The Bachelor 2!

Μπορεί ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει με φωτογραφίες ντοκουμέντο ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού κύκλου (δείτε την εδώ) αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό έχουμε ακόμα να δούμε πολλά! Τρεις θα είναι οι τελικές επιλογές του Αλέξη, κι εμείς τις ξέρουμε ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η τελική τριάδα σχηματίζεται από την Γιώτα, την Άννα και την Αθηνά New York! Κι επειδή πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog μιλάμε με ντοκουμέντα κι αποδείξεις, ιδού παρακάτω ένα βίντεο από το αεροδρόμιο όπου ο Αλέξης συνοδεύεται από τις τρεις αυτές δεσποινίδες. Ταξιδεύουν σε νησί για να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια...