Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Σπάει" τη σιωπή για το διαζύγιο - Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

«Όταν έχεις χωρίσει έναν χρόνο, δεν είσαι σε άνεση να συζητάς και τα πάντα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (9/11) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αποκαλύπτοντας αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Όπως εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μπορεί με τον πρώην σύζυγό της να έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχουν άνεση να μιλήσουν για θέματα που αφορούν τις νέες σχέσεις τους.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον γάμο της

Για τη σχέση που της χρεώνουν με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα, είπε: «Είναι κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έχω δει μία φορά, τον γνώρισα από κοινούς φίλους και τελείωσε εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν αυτά τα δημοσιεύματα. Είμαι και πολύ καιρό μόνη μου και είναι λογικό. Ραντεβού μπορεί να έχει υπάρξει με κάποιον αλλά να μην έχει βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι ελεύθερη, έχω κάνει focus στο J2US και πάει πολύ καλά.

Με τον Αριστομένη, συζητάμε πάρα πολύ, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Είμαστε σαν φίλοι, απλά βάζουμε κάποια όρια. Όταν έχεις χωρίσει έναν χρόνο, δεν είσαι σε άνεση να συζητάς και τα πάντα. Εγώ άκουσα από εσάς ότι υπάρχει κάποια, δεν τον έχω ρωτήσει (δείτε εδώ την επική αντίδρασή της). Νομίζω ότι είναι αμήχανο όλο αυτό. Δεν ζηλεύω, απλά κρατάμε ισορροπίες.

Εγώ μεγάλωσα μαζί του. Ήμουν 21 ετών όταν τον γνώρισα. Δεν είχα προλάβει να δω τι θέλω, να κατασταλάξω. Είχαμε διαφορετικά θέλω και λόγω ηλικίας, στο πέρασμα των χρόνων. Ήταν μια απόφασή δική μας, δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η αντίδραση της για το νέο σύντροφό που της χρεώνουν

«Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα. Καλά καλά δεν ξέρω ούτε το επώνυμό του. Αν το ξέρετε να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το J2US και με τη δουλειά μου και είμαι ελεύθερη».

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά, στα μπουζούκια, που μου τον γνώρισαν κοινοί μας φίλοι. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ», πρόσθεσε