Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 - "Αυτό που λέει είναι εξοργιστικό"

"Είναι επιεικώς απαράδεκτα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 -

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της σημερινής (9/11) του εκπομπής με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα του προπονητή τένις που συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονιών, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες τους.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες. Πόσο να αντισταθεί;», είπε ο πατέρας του προπονητή με την δήλωση αυτή να βγάζει έξω από τα ρούχα του τον παρουσιαστή.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα με τις δηλώσεις του πατέρα του προπονητή τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποιήση

«Αυτά που λέει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη του πατέρα να δικαιολογήσει το γιο του. Αλλά αν δεν μπορεί να το ελέγξει, ας πάει να το κόψει ή ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Αυτό που λέει είναι εξοργιστικό, ότι είναι ένα νέο παιδί με ορμές και του την πέφτουν μανάδες και παιδιά. Τι πράγματα είναι αυτά.

Τα ομορφόπαιδα έχουν δικαίωμα να τα φτιάχνουν με 14χρονα; Τι λογική είναι αυτή; Τη ζωή των κοριτσιών δεν την έχει καταστρέψει; Εγώ να δεχτώ ότι το 14χρονο ερωτεύτηκε τον καθηγητή. Ο καθηγητής δεν μπορεί να αντισταθεί; Εάν δεν μπορεί να το ελέγξει να πάει σε έναν ειδικό».

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

Λάτρης του motocross και του downhill είναι ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, 14 και 15 ετών.

Ο προπονητής που συνέλαβαν οι αστυνομικοί ανέβαζε διαρκώς φωτογραφίες από εξορμήσεις του σε αγώνες motocross και downhill. Εμφανιζόταν σε διάφορους αγώνες και πίστες, φωτογραφιζόταν και πόσταρε τις φωτογραφίες του στα social media.

Η αστυνομία, πάντως, τον συνέλαβε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση. Όλα ξεκίνησαν όταν οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τη μητέρα ανήλικου κοριτσιού, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και του έκανε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πήρε πρώτα καταθέσεις από τους γονείς δύο διαφορετικών κοριτσιών, όπως και καταθέσεις, παρουσία ψυχολόγου, από τα θύματα ηλικίας 13 και 14 ετών. Ο προπονητής του τένις οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δείτε εδώ ποιος είναι ο προπονητής που συνελήφθη!