Ανδρόγυνο και total black - Το look της Μελίνας Ασλανίδου που έφερε αναστάτωση

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρόγυνο και total black - Το look της Μελίνας Ασλανίδου που έφερε αναστάτωση

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία γυναίκα που ξέρει να εντυπωσιάζει με το στιλ της και έτσι κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην επίδειξη του Ερωτόκριτου, η οποία έγινε για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Η Μελίνα Ασλανίδου περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εντυπωσιακό total black ανδρόγυνο σύνολο, το οποίο της πήγαινε εκπληκτικά, ενώ στο πλευρό της είχε τον Γιώργο Μανίκα.

«Την Παρασκευή που μας πέρασε στο (παλιό αμαξοστάσιο ) @newgenerationsfashionshow έγινε μια υπέροχη επίδειξη με τα ρούχα του καλού μου φίλου Ερωτόκριτου!! Αφορμή το χαμόγελο του παιδιού και η έκδοση του νέου του βιβλίου που είναι γεμάτο αποφθέγματα για την ζωή πως μπορείς να βλέπεις γεμάτο πάντα το ποτήρι…

Φυσικά και για μένα ήταν μια υπέροχη πρόκληση και πρόσκληση και έζησα για πρώτη φορα την εμπειρία της πασαρέλας στο πλευρό του ιδανικού και μοναδικού πριγκιπα Γιώργου Μανίκα. 25χρονια χαμόγελο του παιδιού», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μελίνα Ασλανίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και έτσι, έχει απομακρυνθεί από τις εξελίξεις της showbiz και μάλιστα αποφεύγει να μιλάει και για την προσωπική της ζωή.

Η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου με ανδρόγυνο look

Μελίνα Ασλανίδου ανδρόγυνο look
Μελίνα Ασλανίδου show Ερωτόκριτου

Η τελευταία συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου

«Φυσικά και θα έδινα. Και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ. Από την άλλη, όμως, τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτόν τον λόγο θα τον καταλάβουμε μάλλον όταν θα φύγουμε. Ή και στην πορεία της ζωής μας το καταλαβαίνουμε. Δε γίνονται τυχαία, πάντως, τα πράγματα στη ζωή», ανέφερε, μετά την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να φεύγεις ένας άνθρωπος τόσο νέος;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ασλανίδου να απαντά: «Κι όμως, επειδή το έχω βιώσει στο πετσί μου κι επειδή έχω και πολλούς φίλους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, νέα παιδιά… Υπάρχει αυτή η αδικία που λες. Αν μπεις σε αυτό το συναίσθημα και το κουβαλήσεις, την έχεις πατήσει. Δε ζεις».