Γιώργος Λιάνος: "Α πα πα μαυρόγατες" - Το "καρφί" του στις δηλώσεις Τζέιμς και Μπάρτζη για το Survivor 5

"Είπαν για τα νούμερα; Να το έλεγε η Μεσσαροπούλου ή η Αφροδίτη Γραμμέλη να το πάρω στα σοβαρά"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάνος:

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Γιώργος Λιάνος το πρωί της Τρίτης (9/11) αναφορικά με το νέο κύκλο του Survivor, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις του Τζέιμς για το φετινό ριάλιτι, το οποίο είπε ότι φέτος δεν πρόκειται να τα πάει καλά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Στο τρέιλερ του Survivor εστιάζουμε στους παίκτες, στην προσπάθειά τους και στην εμπειρία που είναι μοναδική. Να έρθετε να τη ζήσετε! Είπε ο James και ο Νίκος για τα νούμερα; Α πα πα μαυρόγατες! Να το έλεγε η Μεσσαροπούλου ή η Αφροδίτη Γραμμέλη να το πάρω στα σοβαρά.

Εντάξει τα παιδιά να κάνουν υπομονή, αν ποτέ γίνει το All Star να κάτσουν πάνω από το τηλέφωνό τους. Ήταν δύο παίκτες που έγραψαν. Έπεσαν τα νούμερα τηλεθέασης επειδή αποχώρησαν ο James με τον Νίκο;

Φαντάζομαι πως τα Χριστούγεννα θα με βρουν στον Άγιο Δομίνικο, αν ο προγραμματισμός είναι ίδιος με τον περσινό. Εκεί γύρω θα αναχωρήσουμε. Θα αποχωριστώ τα τρία παιδιά και θα πάει το face time σύννεφο. Την μικρή θα την πάρω μαζί μου, γιατί θα κάνει τα πρώτα της βήματα. Κρίμα να μη τα δω. Ποτέ δεν ξέρεις για γάμο στον Άγιο Δομίνικο. Θα σας καλέσω!

Όποια ονόματα ακούγονται για το «Survivor», στο τέλος δεν ισχύουν. Αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο φίλοι celebrities μη τα λέτε δεξιά και αριστερά. Θα καείτε!».

λίστα του Survivor 5 με τα 200 ονόματα - Ποιοι διάσημοι αναγράφονται μέσα

Οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι άκρως πυρετώδης καθώς οι ρυθμοί έχουν αυξηθεί προκειμένου να είναι όλα έτοιμα αλλά και στην ώρα τους καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα το Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως πήρε στα χέρια του τη «μαγική» λίστα με 200 ονόματα προκειμένου να επιλέξει τα πρόσωπα που θεωρεί ότι είναι κατάλληλα.

Βέβαια μέχρι στιγμής τα ονόματα τα οποία φαίνεται να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είναι: Λεγάκης, Καμπουρέλη και Βαλάντης ενώ αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις.