Άγγελος Λάτσιος: Τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο για την γιορτή του - Δείτε φωτογραφίες

Ξέφρενο πάρτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Τα

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε χθες (8/11) την ονομαστική του εορτή. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, δέχθηκε σωρεία ευχών από τους φίλους και τους συγγενείς του (δείτε εδώ την ανάρτηση της συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη).

Έτσι λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος συγκέντρωσε τους καλούς του φίλους και βγήκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο προκειμένου να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να γιορτάσουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πάντα πολύ ενεργός στα social media και έτσι δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το γλέντι. Ανάμεσα στους φίλους του φυσικά βρισκόταν και η αγαπημένη του σύντροφος, Γαία Μερκούρη.

Φωτογραφίες για το γλέντι του Άγγελου Λάτσιου

Το δώρο χιλιάδων ευρώ για τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 19 ετών.

Η ζωή του απασχολεί αρκετά πλέον αφού και ο ίδιος είναι πιο... απελευθερωμένος και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του μέσω των αναρτήσεών του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Άρα είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Σπίτι έχει - δείτε φωτογραφίες - κοπέλα έχει (δείτε εδώ ποια είναι)τι του λείπει; Πριν ένα χρόνο που ο Άγγελος τελείωσε το λύκειο η Ελένη Μενεγάκη για να τον ευχαριστήσει - επιβραβεύσει - όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία (μάλλον iphone). Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει στην διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος δώρο γενεθλίων αυτοκίνητο

Όπως μαθαίνουμε ψάχνει να πάρει στον γιο της ένα καλό αυτοκίνητο, για να μπορεί να μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά δεν έχει στο μυαλό της κάτι σαν το δικό της τζιπ (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Σίγουρα ψάχνει να βρει κάτι πιο μικρό και διακριτικό. Ακόμα δεν έχει εντοπίσει αυτό που ψάχνει αλλά έχει έναν ολόκληρο μήνα μπροστά της για να το βρει...