Δάκρυσε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Όταν γίνεις μάνα θα με θυμηθείς»

Μεγάλη συγκίνηση για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δάκρυσε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Όταν γίνεις μάνα θα με θυμηθείς»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (9/11) ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του με πολύ τρυφερό τρόπο, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να συγκινηθούν.

Λίγο μετά τα κλάματα του Αλέξανδρου Παπανδρεόυ για την απώλεια της θείας του, βούρκωσε και η Ιωάννα Μαλέσκου με τα υπέροχα λόγια του καλεσμένου της.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

«Την πρώτη φορά που ήρθε να με δει στο θέατρο, όταν είχε τα τραγούδια, είδα μια σκιά και ήταν η κόρη μου, που χόρευε. Πάνω στην υπόκλιση, την είδα στην άκρη της σκάλας και κρατούσε ανθοδέσμη. Νομίζω είναι τα πιο ωραία λουλούδια που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου. Πολλές φορές χειροκροτούσε και φώναζε “μπράβο”. Είχα τρελαθεί. Τώρα είναι 5 χρονών» είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει η ώρα που θα γίνεις μάνα. Ούτε μητέρα ούτε μαμά, μάνα. Γιατί είναι βαριά λέξη και θα με καταλάβεις στο απόλυτο».

Η επιβεβαίωση της σχέσης της Ιωάννας Μαλέσκου

Μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχθούν αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν φαίνεται πως μπορούν να το κρύψουν κιόλας. Μετά το ερωτικό διήμερο που πέρασαν στο Ναύπλιο (δείτε εδώ φωτογραφίες) η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, ταξίδεψαν ως την μαγευτική Μονεμβασιά.

Για πρώτη φορά σήμερα, μέσα από ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα On time, βλέπουμε μάλιστα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Ο φακός της εφημερίδας τους «τσάκωσε» μαζί, με τον Κωνσταντίνο Δανιά να κάθεται λίγο μακριά και να χειρίζεται το drone.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, το ζευγάρι που είναι μαζί λίγους μήνες, ετοιμάζει και ένα όμορφο ταξίδι για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

Η Ιωάννα ανέβασε, μάλιστα, και βίντεο από το συγκεκριμένο σημείο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.