Ξαφνική αποχώρηση από το Στούντιο 4 - «Είναι λίγο ψυχοφθόρο...»

Ποιος συνεργάτης της εκπομπής έφυγε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνική αποχώρηση από το Στούντιο 4 -  «Είναι λίγο ψυχοφθόρο...»

Η εκπομπή Στούντιο 4 της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως καθημερινά φιλοξενεί κόσμο από την ελληνική showbiz και χαρίζει πολύ όμορφες συνεντεύξεις, με την τελευταία να είναι αυτή του Γιώργου Χρυσοστόμου που μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Ένα πρόσωπο ωστόσο, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της εκπομπής αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς το όλο κόνσεπτ του προκαλούσε πρόβλημα.

Το πρόσωπο που αποχώρησε από το Στούντιο 4

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, το πρόσωπο που βρίσκεται στη φωνή του Shopping Star. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν έβγαινε το πρόγραμμά του και έτσι αναγκάστηκε να φύγει από την εκπομπή, ενώ την ίδια στιγμή δεν του πολυπήγαινε το κόνσεπτ.

«Εγώ έπρεπε να είμαι στους Αγίους Αναργύρους για το ραδιόφωνο στις 17.50 και έπρεπε να φεύγω στις 17.00 το αργότερα. Η σκαλέτα άλλαξε στην πορεία για λόγους της εκπομπής… Εγώ έφευγα 17.25. Το να κάνεις αυτή την απόσταση με το άγχος είναι λίγο ψυχοφθόρο.

Επίσης, ως κόνσεπτ δεν μου πολυπήγαινε τελικά… Δεν στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα, αλλά όταν διακόπτεται μία συνεργασία δεν είσαι ποτέ “γιούπι, έφυγα”», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Το επικό περιστατικό στο Στούντιο 4 που έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να κλάψει από τα γέλια

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου το απόγευμα της Πέμπτης 28/10 βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός "τρέλανε" τους οικοδεσπότες του με λιτές απαντήσεις και στα όρια του καυστικού.

Αρχικά, ανέφερε πως γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο είχε για καθηγητή του τον πατέρα του ενώ παραδέχτηκε πως ήταν ζωηρός μαθητής και μάλιστα έχει και αρκετές αποβολές στις πλάτες του.

Στην πορεία του έχει βραβευτεί αρκετές φορές αλλά δεν είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει. «Τα βραβεία μου αρέσουν αλλά με μπερδεύουν. Δεν περιμένω ένα βραβείο να μου πει τι κάνω». - Δείτε εδώ ποιος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της εκπομπής.