Βίκυ Καγιά: «Τα παιδιά μου δεν βλέπουν το DWTS»

Για ποιο λόγο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Τα παιδιά μου δεν βλέπουν το DWTS»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (9/11) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο DWTS, αποκαλύπτοντας πως δεν αφήνει τα δύο παιδιά της να το βλέπουν καθώς την επόμενη μέρα έχουν σχολείο.

Την ίδια στιγμή μίλησε και για τα νούμερα του show (δείτε τα εδώ), ξεκαθαρίζοντας πως οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται δεν είναι διορθωτικές αλλά ήταν προγραμματισμένες να γίνουν.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Το Shopping Star είναι εκπομπή-όνειρο. Πραγματικά είναι η ψυχοθεραπεία μου. Η αγάπη μου η μεγάλη. Χαλαρώνει ο κόσμος που τη βλέπει, περνάει καλά.

Μακάρι να δούμε την Ελένη Φουρέιρα στο DWTS. Δεν είναι διορθωτικές κινήσεις, ήταν προγραμματισμένες. Αλλά όχι από τα πρώτα lives γιατί ήταν πολλά τα ζευγάρια. Κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν οι χοροί των celebrities εκτός του DWTS.

Τα παιδιά μου δεν έχουν δει Dancing γιατί είναι αργά και την επόμενη έχουν σχολείο. Θα με δουν τα Χριστούγεννα. Το Shopping Star βλέπει η κόρη μου και γελάει. Της αρέσει πολύ. Έχει έρθει στα γυρίσματα και περνάει τέλεια. Έχει άποψη και στυλ για τα ρούχα της», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά παίρνει θέση για τον τσακωμό των κριτών στο DWTS

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε το πρωί της Τρίτης (2/11) η Βίκυ Καγιά, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και την Μαρίνα Λαμπροπούλου στο live του DWTS.

«Διαφωνίες υπάρχουν παντού. Όπως διαφωνείς στη μόδα, διαφωνείς και στο χορό, και στο τραγούδι. Δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.