Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τι υπόσχεση έδωσε στις κόρες της και την κράτησε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τι υπόσχεση έδωσε στις κόρες της και την κράτησε

Πιο χαρούμενη από ποτέ εμφανίστηκε στην σημερινή εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη φορά αποφάσισε να φορέσει μία σούπερ μίνι φούστα με ένα πουκάμισο και μαύρες μπότες, ενώ στο χέρι της φορούσε ένα ιδιαίτερο… κόσμημα.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι ήταν δώρο των δύο κοριτσιών της καθώς η χθεσινή ημέρα ήταν άκρως ιδιαίτερη για εκείνη μιας και είχε την ονομαστική της εορτή.

Έτσι, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή τους υποσχέθηκε ότι θα το φορέσει στην εκπομπή και της ευχαρίστησε στον «αέρα», ενώ όπως τόνισε, ο γιος της της έφτιαξε μια υπέροχη ζωγραφιά.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα την εμπειρία των δύο αποβολών και ξέρω πώς είναι να...»

Με αφορμή μια εκδήλωση γνωστού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων η ίδια πέρασε σε προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τις δυο της αποβολές (Δείτε εδώ παλιότερες δηλώσεις της) . Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών, ωστόσο ξέρω πως είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο.

Να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο Έτσι κι εγώ μίλησα ανοιχτά γι΄αυτή την εμπειρία, θέλοντας να δώσω κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που το περνούν».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις αποβολές της