Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Συγκινεί η εξομολόγηση της για τα όσα βίωσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο αποβολές που είχε στην αρχή του γάμου της, με τον Θέμη Σοφό.

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές που είχε

«Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη.

Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ»

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από το Happy Day, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον μικρό της, Γιάννη Εφραίμ.

Πολλές φορές έχει εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που έχει και στα 3 της παιδιά και καθημερινά προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, παρά το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα με την εκπομπή. Μάλιστα, έχουν περάσει μαζί τις πιο επικές στιγμές.

Στις 27/4 η ημέρα της θα είναι αφιερωμένη στον γιό της που είναι ο μικρότερος της οικογένειας. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη. Θέλω να πω πως αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας. Αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς.

Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πάρα πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε! Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να είσαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου».